Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Asi budu oproti většině vypadat jako barbar, ale tento snímek jsem shlédl před Zbouchnutou a nutno říci, že jsem se se Zachem Braffem bavil lépe. Film se nese v příjemně odlehčeném tempu a i když nesází jeden vtip za druhým, jednou za čás to bohatě stačí, navíc když herci hrají natolik dobře, že utvoří takovou atmosféru, že si na další vtípek klidně počkáte. Zach Braff je pro mě překvapením, neboť jsem ho doteď vlastně ani nikde neviděl. Amadne Peet nemá moc co hrát a Jason Bateman mě přesvědčil o svých kvalitách. Pokud od snímku nebudete čekat zázraky, jen slušnou zábavu, pak neváhejte. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, kterej me dokaze pekne nasrat. Hlavni hrdina je dobrak, sympatak a lehce smolar, kterej se snazi vsem vyhovet, ale obcas proste neco posere. A vsichni ostatni si mysli, ze za toho zlyho je on a ze on vsem skodi. A to me vzdycky desne nasere, ze mam chut vetsine obsazeni rozsekat drzky kladivem. Nastesti je to ale docela zabavna komedie, sice s predvidatelnym pribehem, ale to je fuk. Navic hodne solidne obsazena, po case sem zase videl Farrow a Grodina (kterej desne zestarnul), pak tu je Braff, kterej tyhle romanticky komedie s prehledem zvlada, Bateman jako spravnej hajzlik a dokonala rolicka Paula Rudda. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Guion, Michael Handelman .. Neškodná rodinná komedie, která rychle odsejpá. Na můj vkus sice postupně až moc ztrácí zamýšlenou tvář a punc vážnějšího tématu, který z toho všeho pokukuje a sklouzne k samoúčelnému, přestřelenému vtipkování, které však není moc vtipné. Držet to jen na jedné straně by možná bylo lepší, ale i tak těch necelých osmdesát! minut děje drží pohromadě. Naštěstí Zach Braff pořád patří do skupinky „mladý a zajímavý,“ herecky je na úrovni, ovšem mohl by si příště zvolit opět něco vážnějšího. V té poloze je totiž zaručeně (nej)lepší. Mia i Amanda jsou příjemné ozdoby, kdežto Bateman nijak zvlášť nezaujme. 55%. ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Už mnohokrát otrepaná situácia, keď si zamestanec, ktorý ma problém si udržat prácu, stretne zo šéfom, ktorý neznesie konkurenciu a je egocentrik, sa stretnú vo firme z veľkým priestorom na voľný čas. Film, ktorý sa snaží byť vtipný, no nedarí sa mu to a stale naražky na invalidov ma už po pár minutách prestavalo baviť, priam až rozčulovalo. Film je ľahko predvidateľný a ničim neoriginálny. Taká ľahká komedia na začiatok týzdňa na odreagovanie. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zach Braff je obrovský talent a je velmi sympatický. Na každý jeho film nebo roli se těším moc a moc. Když se k němu přidá roztomilá Amanda Peet, která stále lépe vypadá než hraje o sympatie k hrdinům není nouze. The ex však vchází na tenký led, kde se s obtíži snaží udržet na hranici vkusu a nesklouznout k trapnému humoru a laciným vtípkům. V několika okamžicích je humor opravdu úžasný (basketbalové utkání) a někdy trapný (vše okolo sexu mezi Amandou Peet a jejím spolužákem na vozíčku). Pokud všechny tyto výkyvy divák zvládne užije si slušnou komedii, která mohla být mnohem povedenějším. Snad bude mít Zach Braff příště o trochu šťastnější ruku při výběru další komedie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama