Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který si užívá života plnými doušky. Pak však dostane podivný e-mail se jmény minulých i budoucích milenek, a je mezi nimi i kráska zvaná Smrtící Nell (Winona Ryderová).
Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který má krátce před svatbou s atraktivní a bohatou Fionou. Má všechno, co si jen v životě může přát, ničím se příliš netrápí, a když mu snoubenka nestačí, vždy je připravena nějaká ta náhradnice. Roderick si prostě užívá života plnými doušky. Jednoho dne však dostane podivný e-mail se seznamem 101 jmen. Po přečtení pochopí, že se týká nejen dívek, se kterými kdy něco měl, ale i těch, s nimiž ho milostné hrátky teprve čekají. A když zjistí, že se nachází teprve ve třetině seznamu a zanedlouho narazí na sexuální příležitost, která je další v pořadí, vůbec se nebrání lákavému osudu. Ovšem jen do chvíle, než zjistí, že by se měl zaplést i s velmi obávanou kráskou (Winona Ryderová), přezdívanou Smrtící Nell… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

misterz 

všechny recenze uživatele

Úvod ma celkom navnadil svojim divácky hravým prístupom čo sa týka odvíjania príbehu. No čoskoro to skĺzlo do stereotypnej rutiny, ktorá smerom ku koncu nudila čoraz viac. Samotné rozuzlenie a uzavretie tiež príliš nenadchlo, i keď sa sem ten pozitívny koniec s morálnym odkazom celkom hodil. Vidím to na slabší priemer, na upršané nedeľné dopoludnie ako stvorené. 55/100 ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Zápletka zněla slibně, ale bohužel nebyla využita příliš dobře. Občas mi to přišlo nedomyslené a velkým záporem je stopáž. Komedie se dvěma hodinama by určitě šla a našel by se nejeden příklad, ale tady je to občas nuda. Hlavní hrdina mi nepřišel příliš sympatický, bylo mi vlastně jedno, jak dopadne. A konec je neméně překvapivý. Škoda, mohlo z toho být víc. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Dívat se v noci na HBO se někdy může vyplatit. Simon "Mentalista" Baker je sympaťák a tak není divu, že po něm ženy letí a že si on sám chce před svatbou ještě trošku užít. Díky uniklému seznamu žen ,které má před smrtí dostat do postele se z něj stane sexuální mašina, která příjemně hláškuje a dostává se do velice vtipných situací. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě hlavně název, ale že by to byla nějaká pecka, to ne. Simon Baker okouzlujíci a ten jeho seznam, no chlapi:-).Hlavně se mi líbila ta scénka z jeho snu se sekáčkem v ruce................!Čekala jsem víc vtipu, takže zklamání. Ale světe div se ovlivnilo to můj vztah k seriálu Mentalista, teď si ho spojuji v 2 osobnosti a už to pro mě není ono, tak snad jen dočasně. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

No místy je to vážně geniální, hlavně zhruba v polovině filmu a okolo ní. Rozhodně to není komedie podle nejakého ověřeného amerického receptu. Konec je sice zdlouhavý a mě osobně lehce kazí celkový dojem, ale jde o tak zvláštní film, že to lehce prominu. Ne jako celek, snad jako scénami (např. skoro-sex s mrtvolou) působí tento film velmi neotřele a většinou originálně, což jedině schvaluji. 3,5* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Skutečné jméno Smrtící Nell (Winona Ryder) ve filmu zní Gillian de Raisxová. Jméno je parafrází na středověkého francouzského šlechtice jménem Gilles de Rais, který bojoval ve vojsku Johanky z Arku, avšak poté se vrátil na své sídlo, kde měl údajně provozovat nezřízené sexuální orgie končící vraždami žen a dívek, které předtím znásilnil. Při církevním vyšetřování byl z těchto zločinů usvědčen a roku 1 440 popraven, ačkoli se dodnes vedou spory, zda se nejednalo o pouhý komplot, aby se církev mohla zmocnit jeho rozsáhlého majetku. (Morttuus)

Reklama

Reklama