Reklama

Reklama

Labilní muž, který se dostal ven z psychiatrické léčebny, se snaží přesvědčit svou dceru, že někde na předměstí je zakopán španělský zlatý poklad. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, kéž by každý režisérský debut byl tak úspěšný. Mike Cahill vsadil na jednoduchost námětu a jako trumfová esa vysypal z rukávu Michaela Douglase a Ewan R.Wood. Trumfy nezklamaly a přirozeně krásná Ewan a v mile bláznivého otce převtělený Michael hrají jako z partesu a dodávají filmu lidskost. Nevím přesně proč ale Michael ve mně svým výkonem vyvolal vzpomínky na Roberta De Nira v Čase probuzení. Děkuji Miku Cahille a jen tak dál. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Film se mi dostal do rukou, aniž bych vůbec věděla, o čem je, nebo kdo v něm hraje. Takže mi chvíli trvalo, než jsem Douglase pod maskou "Čáryfuka" poznala. A dál? Bylo to příjemné, docela vtipné dílko o chlapíkovi, který se ve svém životě snažil, seč mohl - žena mu utekla, dítko na krku, po pokusu o sebevraždu skončil v blázinci, dcera nechala školy a nyní, pracující v McDonaldu, si jej vyzvedne domů a z taťky holt nemůže mít moc radost, protože je trochu cvok, nechává za sebou haldy špinavého nádobí a sní o nálezu dávného pokladu, jehož historii si nastudoval v blázinci...ale otce máme jen jednoho, takže mu dcerka nakonec pomáhá a jak to dopadne, na to už je potřeba se podívat. Vůbec to ale není ztráta času. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Natrefil jsem na tenhle film při hledání rolí E. Rachel Wood. Nenápadná, ale hodně příjemná, laskavá, bláznivá ztřeštěnina stejně jako Douglasova role švihlého otce - hledače pokladu. Určitě ne kdo ví jak zapamatovatelný nebo originální kus, ale mě pohladil, ač nakonec to nebyla až taková komedie, jak jsem předpokládal a konec překvapil. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Pohodova, prijemna zalezitost. Michael Douglas si odskocil do nezavisleho filmu a pristalo mu to. Ako blaznivy rojko hladajuci ukryty poklad za vydatnej pomoci dcery si svoju rolu uzil a viditelne sa pri nej bavil. Je fajn vidiet a vediet, ze nepatri do stareho zeleza, ale chcelo by to nieco viac. Pride este nejaky Gordon Gekko, William Foster ci Nicholas van Orton? Hmm... ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem průser (díky negativnímu názoru na tento film od člověka, kterého respektuji) ale tak špatně to nakonec nedopadlo. Má to sice chyby a působí to naivně, naštěstí čekání na nudu se ukázalo zbytečné, protože snímek docela dobře plynul do svého nezdárného konce a na Evan Rachel Wood se hezky kouká. 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film byl z rozpočtem 10 000 000 amerických dolarů natočen za 31 dní. (Terva)
  • Film měl premiéru 24. ledna 2007 na Sundance Film Festival. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Santa Clarita, Los Angeles a Simi Valley. (Terva)

Reklama

Reklama