Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Hodně brutální psychopatický horor, nedoporučuju slabším povahám.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Mne to zase prišlo ako jeden z najlepších belošských hororov posledných rokov. Síce po výbornej atmosférickej úvodnej fázi film upadne do klasickej vyvraždovačky, ale ten veľmi zaujímavý záver vo mne zanechal pozitívne pocity. Moje očakávania boli s prehľadom prekonané.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Polsonside: Souhlas, hodně špatný horor. Náboženská srajda.

 (hodnocení, recenze)

Horory hodně mohu, obzvlášť ty v metru ale tohle byla naprosta sračka a věřím, že se do konce života s horším filmem nesetkám.Jediný prvek který za něco stál byla na začátku přibližující se postava zády směrem k dívce na nástupišti, z toho šel opravdu tajemný strach.A aby toho nebylo málo tak do dodělal pod úroveň odpadu ten příšerný český dubing ve kterém nepadne jediná nadávka či sprosté slovo za celý film,samé furt panebože a proboha či sakra.Tenhle film si nezaslouží ani jednu hvězdičku, zbytečně vyhozené peníze a pán co to natočil by měl raději přejít k jiné živnosti.

RadusQa55

RadusQa55 (hodnocení, recenze)

Ja som dala tomuto filmu 5ˇ. Dobry bol len nepozerajte ten horor vecer. Lebo pri horore by ste sa mali bat ale pritom by ste sa nebali aj keby to pozerate v noci. Podla mna je to stupidny horor. Kebyze ja mam byt scenaristkou tak urcite by som neatocila horor takto bez deja. Nemal hlavu ani petu. Radim všetkym ktory tento film ešte nevideli a ccheli by ho viediet pretoze ma dobre hodnotenie. Hovorim vam pravdu radsej si pozrite tom a jerry. Na tom sa aspon zasmejete.!!

Reklama

Reklama