Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

Colour 

všechny recenze uživatele

Hudba je vynikajúca a (originálny) dabing geniálny, čo považujem za najväčšie a zároveň jediné plusy. Za pár dielov, ktoré som videla, som sa zasmiala veľmi málo. Väčšina vecí bola úsmevná, no to nestačí. Neustále omieľanie krvi, brutality, vraždy, smrti a ničenia neprišlo ani trochu vtipné. Akési Happy Tree Friends v metalovom prevedení. 50% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Ovlivněn v hodnocení hudbou, který tento seriál reprezentuje. Ale i tak brutální groteska, která "řeší" vážné i nevážné situace, které můžou nastal i v nemetalové kapele. Vypíchnu jednu takovou zajímavost - různé firmy vystupující v tomto seriálu mají názvy totožné s názvy black a death metalových kapel. Viděl jsem čtyři řady a hodnocení neměním. ()

Reklama

morwen 

všechny recenze uživatele

Tohle je Brutální.Všechno skouknuté,a jo je to brutální od chytlavých písniček jako Coffee jingle nebo Go into the water což je metal pro ryby a několik lidí co tu nahrávku slyšeli zemřeli když se snažily jít do vody,žít tam, dýchat tam (samozřejmě v seriálu).Je to pecka a to všechno obohacuje Murderface a hlavně jeho hlas nebo hlášky a k tomu DR.Rockso.Který by si určitě zasloužil spin-off.I DO CCCCCCOCAINEEEEE!!!!!!!!!! ()

kuxik009 

všechny recenze uživatele

Jako metalista jsem měl prakticky povinost se na tento seriál podívat. Písně jsou skvělé, hodně se mi líbí zapojení slavných osobností do dabingu (Mark Hammil, Angela Gossow,...). I když je pravda, že některé epizody by si zasloužily poněkud lepší konec, a ne jen 10 vteřin před koncem to vyřešit nereálnou smrtí zloducha. Jinak to je ale vážně všechno promyšlené do detailů, hlavně děj posledních epizod. Už se nemůžu dočkat, až shlédnu The Doomstar Requiem. 4/5 ()

Crucifere 

všechny recenze uživatele

První dvě série mě svým brutálním námětem a skvělou hudbou nadchli. Dethklok je prostě ikona světa, kteréhož jakékoliv rozhodnutí může stát stovky, nebo i miliony životů. Připočteme-li humor, který v každém díle paroduje jiné metalové kapely, nebo každodenní život obyčejného člověka, perverzní choutky a nebo sarkasticky kritizuje svého manažera, musím jít hodně do kladných čísel. Bohužel třetí série byla podle mě shot mimo publikum. Témeř v každém díle romantické songy mi totálně kazili chuť jít dál. Trochu to napravila čtvrtá série, ale ta pachuť zůstala. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Název Picklesovy předchozí skupiny, Snakes´n´Barrels, je parodií na Guns´n´Roses. (liquido26)
  • Ve třetí epizodě třetí série se Dethklok jdou poradit ohledně financí na obchod s nahrávkami, který se jmenuje „Immortal“, stejně jako norská blackmetalová kapela. (UnholyEvil)
  • V epizodě "P.R. Pickles" je v kině promítán film Legendární parta (2012), v originále Rise of the Tyrant, čímž film odkazuje na stejnojmenné album kapely Arch Enemy. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama