Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt zvláštní návrat v čase. Na Camillu jsem si už opravdu nepamatoval, ale po několika úvodních scénách se začala má mlha nad vodopádem pozvolna rozplývat. On by to vlastně nebyl špatný film; námět mě zaujal, herecké obsazení bylo kvalitní, a kdyby tvůrci netorpédovali sami sebe mnohými klišoidy a patosoidy, našli by ve mně spokojeného diváka. Takto jsem divákem poněkud rozčarovaným, přesto přimhouřím i své pravé oko, které ještě vidí jakž takž normálně a třetí (nezaslouženou) hvězdičku ponechám, protože mě bavil původní nápad a protože Sienna Miller byla sexy i ve chvílích postupujícího rozkladu. / Poučení: Pokud někdo navenek nepěkně zavání, nelíbej ho. Představ si, jaká hrůza to musí být uvnitř. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Camille som videl relatívne nedávno (asi pred rokom) a úplne mi časom vyšumela z hlavy. Nebyť náhodného brázdenia po csfd, ani by som ju neohodnotil. Príjemná netradičná romantická komédia, ktorá neprávom úplne zapadla, aj napriek účasti pre žáner veľmi vhodných a netuctových Jamesa Franca a Sienny Miller. No áno, treba si pozrieť fotogalériu a spomienky sa hneď vynoria. ()

Reklama

mikhail 

všechny recenze uživatele

Režisér zjavne nevedel, čo chce vytvoriť. Pretože vo finále vznikol snímok, ktorý nie je road movie, ani romantickou komédiou, mysterióznym filmom a už vôbec nie drámou. Vždy , keď už som si myslel, že sa dostane v mojom hodnotení aspoň na priemer, tak režisér urobil prestrih a začala séria ďalších nezmyselných scén. Herci občas prehrávali. Pri takom scenári a réžii samozrejme filmu nemohol pomôcť ani legendárny D.Carradine. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak já teda úplně nevím. Líbilo se mi to? Nelíbilo se mi to? Chápu to? Kluci jsou kluci, a tenhle mladík udělal pár kravin, šel sedět, aby se z toho vysekal, namluvil si neteř šerifa? prostě někoho od policie.. s tím, že ze svatební cesty zdrhne, ale ejhle, mají nehodu, manželka umře a v tu chvíli ji začne mít rád? Proč? Je pořád stejná. Zvláštní. Ale dobře, člověk si většinou uvědomí, co měl, až když to ztratí. Každopádně modrý, žlutý a růžový kůň je na mě trošku moc. Na film se dá dívat, ale posledních dvacet minut bych vynechala. A posledních sedm minut? Z toho by se dal cukr ždímat.. ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Úprimne poviem, že kebyže nepozerám tento film u kamaráta, tak si ho z vlastnej vôle určite nepozriem. Myšlienka filmu je krásna a celkovo s realizáciou sa pekne pohrali. Vadilo mi síce ako sa stále James Franco ksichtí na začiatku, akoby sedel na dikobrazovi, ale potom, čo som to predýchal na mňa čakal veľmi pozitívny zážitok. Kto sa dokáže prekúsať skrz nekonvenčný obal, dostane sa mu krásnej odmeny. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)
  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)

Reklama

Reklama