Reklama

Reklama

VOD (1)

Zkušený newyorský policista Cristofuoro (Russell Crowe – Gladiátor, L.A.:Přísně tajné) chce dokázat, že čerstvě propuštěný mladík Erik (Jon Foster – Terminátor 3:Vzpoura strojů) je vrah. Že zabil své rodiče schválně, a ne pod vlivem prášků, jak tvrdil soudu. Aby svou teorii poručík potvrdil, začne Erika sledovat. Situaci ještě zkomplikuje krásná Lori, kterou vzrušuje blízkost trestaného násilníka. Je Erik jen nevinnou obětí policistovy fantazie nebo nebezpečným masovým vrahem, který dříve nebo později zaútočí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Něha je pro mě opět dalším snímkem, o němž si myslím, že by si rozhodně zasloužil vyšší hodnocení. Možná proto, že se nejedná o film, který je zpracován klasickým "Hollywoodským" způsobem se všemi těmi klišé, násilím, akcí a nadměrným použitím zbraní, spoustě diváků může přijít nezáživný či obsahově prázdný. Ale mně se právě toto netradiční pojetí se zvláštní atmosférou líbilo. Člověk by si myslel, že hlavním tahounem bude Russell Crowe, jeho postava zde ale nedostává příliš mnoho prostoru. A navíc, s postupným seznamováním se s postavou Erika, mě začal zajímat především Jon Foster. Sorry, Russelle:) Jon je parádní a zdatně mu sekunduje Sophie Traub. "Foster Brothers" umí a zejména Jona bych moc ráda více viděla v kvalitních filmech, kde by si zasloužil ten největší prostor. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch uplně zbytečnejch filmů. Obzvlášť špatnej byl výběr herců - holka je sice neokoukaná, ale taky docela nekoukatelná. Místo ní měla tu roli hrát Alexis Dziena, která je fakt kočka. Jon Foster není Ben Foster a charisma asi ztratil v dobách, kdy si hrával na písečku. Taky nevěřim, že Russel Crowe si roli pupkatyho kníratyho cajta vybral dobrovolně. Jestli jo, tak asi byl ožralej nebo něco. Tahle postava totiž nejen že je kníratá a pupkatá, ale hlavně uplně o ničem. Prostě fízluje jednoho psychouše, ale ten je ještě hovno psycho oproti té vtěrné holce, která se k němu přidá a dělá všechno pro to, aby z ní měl divák blbej pocit - je totiž uplně vypatlaná, nadržená, psychopaticky vlezlá a nadmíru blbá. To znamená, že všichni mi byli uplně ukradení a nechápal jsem chování ani jednoho z nich. A film tím pádem nuda. Teď mě napadlo, že ten film asi někdo natočil proto, že jeho kámoš/známej/z rodiny asi je psychopat, kterymu se stalo přesně to, co Erikovi... a oni tímhle chtěli dokázat, že může být i nevinnej. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako môže muž s menom Russel Crowe prijať rolu vo filme, kde pomaly ani nehrá. Celé to je o jednom úchylnom nadržancovi, ktorí miluje mladé dievčatá, pubertiačky, ale nevie ako ich omrdať. A potom je tu aj 15/16-ročná, ktorá chce byť strašne omrdaná a on nevie, čo s tým. Po hodine nemrdania nakoniec príde Russel. A zas sa vyparí, len aby sa ukázalo, že to nemrdané dievča má v hlave ešte väčšie lajno než sme dúfali. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Russell Crowe pro mne byl jediným tahákem, hmmm, asi bych neměla vždy dávat jen na to, kdo bude představovat hlavní roli. Tohle bylo nijaké, ani v rádoby scénách, které měly zřejmě působit silným dojmem a měly být tím NĚČÍM, rozhodně nebyly, a po dlouhé době jsem se přistihla při zívání, pomrkávání, sledování hodin a listování časopisu. Ten časopis byl fakt zajímavý. ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi komentuje tento film. Keď som ho objavil, tak bol ešte v čiernych vodách, ale ako pozerám jeho "rating" pomali stúpa. Určite si nemyslím, že sa jedná o odpad, ale skôr o priemernú drámu, ktorá niekomu povie viac a druhému menej. Asi záleží aj od nálady, pretože tento film jú rozhodne nezdvihne. Ani jedna z (hlavných) postáv tu nie je vyslovene kladná a ku koncu ani vyslovene záporná. Dve najzvučnejšie mená z obsadenia nemajú až toľko priestoru ako by sa dalo čakať a sú len akousi podporou hlavnej dvojice. Režia je slušná a v niektorých scénach aj pritlačí. Vďaka tomu a hercom to u mňa stúpa na takých 60% a stojí rozhodne aspoň za jedno pozretie. Len pozor na tú náladu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Russell Crowe stihl natočit všechny své scény ve filmy za pouhých 9 dnů. (Baffer)

Reklama

Reklama