Reklama

Reklama

Bubáci

(festivalový název)
  • USA Spookies (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí náhodne zablúdi do na prvý pohľad opusteného domu, ktorý je však v skutočnosti plný odporných kreatúr, ovládaných zlovestným bosorákom Kreonom, potrebujúcim ľudské obete na oživenie svojej nevesty. (Karamanlis)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Othello 

všechny recenze uživatele

Na střední jsme ukořistili s kamarády diktafon, což byl pro nás vstup do světa neskonalé zábavy, která spočívala v tom, že jsme se váleli v parku, chlastali alpu a vymýšleli naschvál co nejdebilnější příběhy a zápletky, do kterých mohl každý z nás libovolně vstupovat. Do nynějška jsem si nemyslel, že by to mohla být relevantní tvůrčí metoda. A vlastně si to pořád nemyslim. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Roztomile pitomé béčko, jenž ovšem v mnoha momentech svou hloupostí dosahuje kvalit těch nejlepších guilty pleasure filmů, které jsem měl zatím možnost vidět. Pamětihodných momentů by se našlo víc (tepající žilka na hlavě čaroděje je WTF jako prase), ale vrchol byl asi lunaparkově nasvícený kostlivec, co při pádu z výšky vybuchuje. Ideální snímek pro nějakou opileckou akci, třeba až se jednou Čakovická béčka přesunou do Kolína, viď, Hipíku ;-) ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Sice to vůbec nemá koherentní děj, sympatické a logicky se chovající postavy, alespoň průměrné herecké výkony, nějaké slušnější produkční zázemí, schopnou režii či výraznější humor (má-li to vůbec být hororová komedie) - on tenhle film toho vlastně celkově moc nemá, zato ale má velmi nápadité masky a vymazlené praktické efekty. Je znát vliv klasických hororů Evil Dead a Noc oživlých mrtvol. Spookies jsou vlastně spíš jen takovým slepencem nápadů a inspirací a jako celistvá podívaná vůbec nefungují, přesto to právě díky již zmíněným maskám a faktu, že se v té naivní slátanině stále něco děje, docela dobře baví. Jen toho zmodralého kočkodlaka, co se potloukal celým filmem, jsem nějak nepobral. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Co se týče efektů a masek,tak se na nich tvůrci opravdu dost dobře vyřádili a taky proto jsem za ně dal jednu hvězdičku,jinak bych dal jenom asi za tři. Hlava v krabici blahopřající všechno nejlepší k narozeninám se mi zdála solidní,příšery nemaj chybu,jak v provední tak i ve vystupování. A trailer od pfa není k tomu to filmu. Bohužel. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Dejovo je Spookies v podstate klišé, najviac podobné o čosi málo mladším kúskom ako Waxwork 1,2 či Night of the Demons 1,2 - partia ľudí, tajomný starý dom, v ktorom na každom rohu číhajú rôzne obludy a následná naháňačka hore-dolu. Veľkým plusom Spookies však je, že sa tu objavia naozaj rozmanité a bizarné kreatúry a ako tu už bolo niekoľkokrát spomenuté, masky a triky sú na perfektnej úrovni, čo film posúva o triedu vyššie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat Twisted Souls. Díky výměně režiséra se tak nestalo. (Campbell)

Reklama

Reklama