Reklama

Reklama

Když Jenna (Keri Russell), servírka ze zapadlé jižanské restaurace, zjistí, že je se svým nemilovaným mužem těhotná, není to zrovna důvod k radosti. Mateřství nikdy neplánovala a její nemajetný, žárlivý a dětinský manžel Earl (Jeremy Sisto) pro ni sám o sobě představuje už dost velkou zátěž. Jenna má zpočátku pocit, že je všechno ztraceno a její sny o lepším životě jsou v troskách. Pak ale do města přijede pohledný doktor (Nathan Fillion) a zamíchá kartami. S podporou a láskou kamarádek a kolegyň (Adrienne Shelly a Cheryl Hines) z restaurace Joe's Pie Diner se Jenna rozhodne předvést své pekařské umění, které ocení především sám majitel podniku - Joe (Andy Griffith). Poté sebere odvahu k tomu, aby se osamostatnila a začala žít podle svých představ. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Keri Russell hraje tak přesvědčivě Jenny, která hlavně peče tak úžasné koláče, že jsem uvěřil i některé méně pochopitelné linie (vztah s manželem hraničil s příběhem Noci s nepřítelem; role spolupracovnic působily naivně...). Hlavní linie - snaha po svobodě a vzájemné pochopení s šéfem koláčového podniku - Joem, je sice předvídatelná, ale nosná. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Definitivne posledny film reziserky Adrienne Shelly a fajn romanticka komedia, nijak zvast moc sladka. Zarobilo to na seba perfektne, casnicka nikdy neplanovala haranta, ale cosi sa kdesi zomlelo, este sa aj na hovno vydala za akusi nemajetnu bielu socku, ktoru hraje Jeremy Sisto /Wrong Turn/, no a zenska ma pocit ze sny o lepsom a krajsom zivote su uz asi v hajzlu ..... ale hovno! Teda pardon, chcel som napisat, ze sa nastastie mylila, vela veci sa na dobre obrati a zivot jej ukaze aj pozitivnu stranku : 77 % ()

Reklama

femme fatale 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem se v podstatě bavila...a i když je jde o klasický (dobrý) průměr, trošičku jsem podvědomě vnímala odlišný přístup ve scénáři, než v "obyčejných komediích" tohoto typu - i když v jádru to komedie až zase tak úplně není - protože je tam pár zvláštních scén, které mají decentní nádech nezávislého filmu, což se mi vlastně i líbilo. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

CIA údajně používá brutální metody výslechu, když se snaží od fousáčů z Al Kajdy dozvědět kde je Úsama, tím, že je pověsí za nohy hlavou dolů a fousy jim namočí do kýble z vodou. No kdyby slavná CIA trošku přivtrdila a přinutila fousatý kluky poslouchat dialogy z tohoto filmu, tak za chvíli budeme vědět i kam Usáma chodí srát. Z celýho filmu mě byl sympatickej snad jen ten pomerančovej džus co byl asi na 3 sekundy v záběru. Zdejší hodnocení vyhlašuju za osmý div světa. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Nějaké filmové kvality byste tu opravdu jen stěží hledali. Film je strašný dokonce i obsahově, přesto bych ho tak úplně nezavrhovala...je tam tolik TAK absurdních situací, že se tomu člověk pořádně nasměje, a tak to svůj komediální účel docela i plní (i když sem se smála spíš v těch situacích, které zrovna být asi vtipné ani neměly:oD). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Nápad na pětiminutová rande, kterých se zúčastňuje Dawn (Adrienne Shelly), vychází z režisérčiných zkušeností. (Matty)
  • Příjmení lékaře Pomatter je kombinace tří jmen oblíbených hráčů týmu Yankees Adrienne Shelly. (slatkac)
  • Film byl do kin distribuován do kin pod falešným názvem Broken Dishes. (slatkac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno