Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

No slabota čo sa týka komédie ani raz som sa poriadne nezasmial zopár scén tam bolo vtipných ale nič extra, tomuto hercovi viac pristane úloha Stifflera v prcičkách to treba uznať, ale čo sa drámy týka tak to už je na inej úrovni, pekný a hlavne zaujímavý skutočný životný príbeh mladíka- úspešného abstinenta, ktorému sťažuje jeho mierna retardácia predieranie sa životom, zažíva kopu nepríjemností ale nakoniec sa to celkom dobre skončí, až na tú lásku:((Takéto príbehy s POLOhappy endom mám rád. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavý film, který nezachrání ani slušně, i když nikterak výjimečně, hrající S. W. Scott. Docela banální zápletka o ovlivnění života mladého muže mladou slečnou, která má také svoje problémy... ale aspoň se na ně nevymlouvá. Docela mě štvou filmy, které se snaží vyvolat divákovy emoce kvůli hlavní postavě retardovaného člověka, který je okolí na obtíž, a protože on za svoji retardaci nemůže, je třeba ji litovat. Navíc když někdo takový skutečně žije, je příběh o to uvěřitelnější, že... vlezdoprdelkovatost... Celý příběh ale končí trochu jinak než ve filmu Václav (http://www.csfd.cz/film/230528-vaclav), a to je dobře, protože jeho jsem chtěl skoro vraždit, zatímco Jeffovi jsem na konci fandil. Filmařsky je ale Můj život idiota více než průměrný - komedie to moc nebyla a drama taky ne. ()

Reklama

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě výborný snímek ( William Scott zde potvrzuje, že je skutečně dobrý herec). Jedná se o depresivní komedii života (ano depresivní komedii) zkrátka to, co si na některé z nás život přichystal a s čím se musíme vyrovnávat, protože zdaleka ne všichni jsou dokonalí. Já si tenhle film zkrátka zamiloval ! ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Neuklízet si v pokoji, neplatit účty, téměř za nic nebýt zodpovědný a ztrácet rovnováhu jen při pohledu na značku New balance, to je Seann William Scott v tomhle průměrném dramatu, určitě nenadchne ale ani nenudí. Je to příjemně prožitých 90 min. v tak trochu jiné roli v které jsme Stiflera :) ještě neviděli. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Turettovsky dysgrafický outsider před lacinou kamerou vedenou nezkušeným režisérem Gumpovsky rekapituluje své životní patálie. Fajn, Seann William Scott se po Stiflerových zádech vyškrábal na úroveň, kdy je schopný sám utáhnout snímek s dramatičtější linkou, ale to by ten snímek nejprve musel stát za to. Na to abyste se pustili do kombinace Forresta Gumpa a Steva Stiflera (a že to není úplně špatný nápad) musíte mít od boha (nebo maminky) naděleno o kapánek více, než průměrný student filmové školy v Písku, anebo odkrouceno podstatně více, než Tod Harrison Williams. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama