Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší herec v tomto filmu: Seann William Scott. Kdyby to bylo více komediální, mohlo to být dle mého názoru daleko lepší. Ale takhle se to jeví,nicneříkající. Seanna Williama mám rád a určitě mohl podat lepší výkon, než podal. Bohužel to asi bylo tím scénářem. "Jsem něco mezi Rain Manem a zhulenym Forrestem Gumpem, že jo ?" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V noci mi hlavě celé hodiny jede basket." Nemám rád filmy, které se mě snaží infikovat a po setkání s idiotem Jeffem jsem si sám diagnostikoval schizofrenii, Tourettův syndrom a průjem. Přitom mě asi měly pobavit Jeffovy profesionální návštěvy různých sezení, potopení lodi či znásilnění plyšové pumy, ale mě spisovatel, rybář, komik a příživník Jeff celou dobu pouze neskutečně štval. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrá komédia o živote jedného povaľača. Našlo sa tu pár bláznivých situácií, ktoré ma pobavili, avšak je tu vidieť, že hlavne ku koncu už filmu trochu dochádza dych a začína byť nudný. Rozhodne sa filmu ale nedá uprieť akási zvláštne tragikomická atmosféra, ktorá ma aspoň na pár okamihov dokázala pohltiť. Zaujímavý je Seann William Scott. Jeho herecký výkon je veľmi presvedčivý. Tento film ma veľmi prekvapil, je to trochu "béčko", ale vidieť Seanna v takejto úlohe ma dostalo. Ale atmosféra, ktorú ten film má je výborná. Všetky situácie sú zaujímavo vykonštruované. A tiež to nie je taká komerčná "Amerika", aspoň nie toľko ako u iných. Rozhodne to nieje nič prevratné a tak sa ani neviem rozhodnúť, či snímku odporučiť, alebo ju pochovať v kope priemernosti. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V poslední době mam kliku na takový sračky, že jsem byl fakt rád i za tuhle podivnou komedii. Hlavní postava je takovej lůzr a vypráví různý historky o svym životě. Je to strašně rozkouskovaný, pořád se přeskakuje v ději sem a tam, chvílema se ve filmu neodehrává vůbec nic, chvílema jsem se něčemu zasmál. Bohužel je tam prostě moc kecání a nějakýho hraní si na uměleckej film a málo humoru. I když teda nutno dodat, že ty šílenosti, který tam občas S.W. Scott provádí, jsou fakt hodně ujetý a originální. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Turettovsky dysgrafický outsider před lacinou kamerou vedenou nezkušeným režisérem Gumpovsky rekapituluje své životní patálie. Fajn, Seann William Scott se po Stiflerových zádech vyškrábal na úroveň, kdy je schopný sám utáhnout snímek s dramatičtější linkou, ale to by ten snímek nejprve musel stát za to. Na to abyste se pustili do kombinace Forresta Gumpa a Steva Stiflera (a že to není úplně špatný nápad) musíte mít od boha (nebo maminky) naděleno o kapánek více, než průměrný student filmové školy v Písku, anebo odkrouceno podstatně více, než Tod Harrison Williams. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama