Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

gjjm 

všechny recenze uživatele

Žánr fiktivního traileru je jeden z nejlepších nápadů moderní kinematografie :) každopádně hodně drsná atmosféra vraha na malém městě. Sled skvělých záběrů (nejvíc se mi líbila dekapitace maškary a samozřejmě tělocvična) + obligátní porcování krocana... Z Grindhousů je scénáristicky nejnápaditější a asi i nejbrutálnější. Perfekt. ELi Roth asi nebude až takový idiot :) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

To jsem vážně jedinej, komu to připadlo totálně nechutný, přehnaný a zvrácený? Divné. Na film bych se asi podíval, ale přijde mi to celé natolik vyumělkované, že to snad ani nemůže bavit. Koukl bych se asi jen ze zvědavosti, kam až je schopen tvůrce dojít. Ale upřímně nevím, komu se tato zvrácenost může fakt líbit... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Za mňa príliš plytké, samé odseknuté hlavy. Tak toto je šialené, hodnotiť „fiktívne“ trailery na fiktívne filmy v réžii známych hororových mien a s prispetím Michaela Biehna. Braky ožívajú a Eli Roth na krátkom priestore zostáva vtipný i brakovo pôsobivý. Sranda je, že celovečerák z r. 2023 je v podstate presným opakom "brakového" traileru: nie je v ňom Biehn, snímka pôsobí dojmom normálneho rozpočtu a nie nízkorozpočtovým štýlom a chýbajú v ňom najzvrhlejšie úchyláčtiny z traileru (dokonca i s trampolínou ej to napokon vo filme o čosi "jemnejšie"). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Eliho Rotha nemám rád a jeho filmy nesnáším,ale u tohodle traileru jsem se zvrhle bavil :-D (jinak sem celkem normální) a s velkou chutí bych si dal celovečerák,scéna s Trampolínou je geniální :-) Kdyby se mu povedlo na plátno převýst aspoň půlku atmosféry která chčije z traileru,myslim si že by po dlouhý době lidi v kině omdlévali,zvraceli a zavírali si oči,jako za časů čelistí či vymítače ďábla.Bohužel se točí pičoviny jako Hostel atd.Ovšem když vidim jak zoufale dopadla celovečerní Mačeta,možná dobře jen za trailer,kterému tu atmošku nic neveme :-) 85%. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Roth sa vytiahol, skvelá pocta slasherom zo 70/80 rokov, ktorá je zrejmá od začiatku s jasnou citáciou Halloweenu prípadne Black Christmas a končí parafrázou na večeru u Leatherface. Zlá, miestami až amatérska kamera, hlúpe dialógy, blbí policajti ("It's a blood", "Son of a Bitch"), nahota, originálne úmrtia, toto všetko evokuje staré slashery, ktoré mám tak rád a k tomu množstvo scén, ktoré sa vám zaručene vryjú do pamäte (pochybujem, že niekedy zabudnem napríklad scénu s trampolínou, pripadne znásilnenie "human turkey" za účasti mladého publika) a pritom to celé nemá ani 3 minúty. Navyše ono to naozaj aj vyzerá ako trailer zo 70 rokov, ku ktorému neodmyslitelne patrí opakujúci sa názov "Thanksgiving" a zlý voiceover ("White meat! Dark meat! All will be carved!"), ktorý mimochodom nahovoril sám Eli. Úžasné... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama