Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tučňáčí nemotora Jessica Alba a naštěstí v jen komických polohách tápající Dane Cook na trnité cestě ke zlomení kletby a omezení přenosu pohlavních chorob.. Není to tak trapné, jak to klidně mohlo být, sympaticky se tupí žánrová klišé a je tam spousta hereček, kterým se nebudete dívat do očí. Jen se mi potom zdála noční můra v noční můře. Nejdřív ke mně přišli nazí Seth Rogen s Jonahem Hillem. Budiž, snesu hodně, jenže já se probudil a nahý Dan Fogler mi nesl ke snídani grep.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já ti řeknu, co není uspokojivý. Včera večer jsem se udělal do grapefuitu!" Charlieho kamarád Stu zkrátka nepovažuje davy dívek, hrnoucí se do Charlieho postele, za nějaký zásadní problém a já taky ne. Charlie je totiž zakleté "Štěstíčko", jehož osouložení je pro dámy cesta k získání vytouženého partnera. Divák nemrava si, na Charlieho cestě od promiskuitního života k životní lásce, může zpomalovat obraz při šestnáctinásobné souloži prováděné v malých obdelníčcích, a ti sexuálně uspokojenější si při sledování zase mohou užít docela slušnou zábavu. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě bavila nemotorná Jessica Alba, které se na každém kroku přihodí nějaká katastrofa. A vlastně mě bavila hodně. Samozřejmě že tento film hraničí opět s mraky podobných filmů a scénář je mírně předvidatelný, ale originalita mu rozhodně nechybí. Jinak Dane Cook je povedený herec, který člověka baví. Jessica Alba je krásná dívka, jejiž grimasy jsou velice zábavné. Dohromady jim to seklo po všech stránkách. A k tomu ti tučňáci..není co řešit. 5 hvězd. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Role přesně ušitá pro toPORNOu Jessicu. Já ji sice taktéž shledávám velmi roztomilou a sexy, ale jako herečka je dost všední a předvídatelná. Hned první scéna, kdy se objevila.. nastane ticho a hlavní hrdina má oči jen pro ni a v tom ona udělá trapas, aby jakože nebyla tak trapně dokonalá.. no to mě spíš štve ta hloupá scéna, než její filmová dokonalost. Každopádně ta její filmová hloupost a smůla se mi nakonec docela zalíbila.. Film o čuňačinkách slaví úspěch. PS: pokud jste v mém komentáři postřehli nějakou podprahovou zprávu, uhádli jste. Pokud potřebujete ve filmu vidět dívčí ňadra, tak tohle je pro vás trefa do černého:) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, celkem příjemný počet ňader, co tu člověk uvidí. V ničem objevné, ale to od toho člověk ani nečekal. Od té doby, co se spolu hrdinové vyspí, trošku divný, čekal jsem něco jiného. Skončí to ale tradičně. Scénku, co si nechali do závěrečných titulků, si mohly odpustit, ta výsledný dojem jen kazí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)

Reklama

Reklama