Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě chvílemi neuvěřitelné utrpení. Dane Cook byl chvílemi totálně marný, za což sice on nemohl, ale já jsem ho v některých scénách nemohl vystát. Samotná "super myšlenka" filmu není nikterak zajímavá, spíše naopak, je to dost tragický. "Ta s kterou se vyspí se šťastně vdá s dalším přítelem". No, prostě dost ulítlá záležitost. Ale to by snad ani tak nevadilo. Co mi teda dost vadilo bylo totální ubohost některých scén. Vyskytovaly se v nich především Cook a pak taky ten tragéd Fogler. Jessica Alba sice není žádná herecká hvězda, ale aspoň ona byla tím lepším v tomto paskvilu. Začátek je poměrně v pohodě, několik vtipných situací, ale pak už je to jen jízda do pekel. Jen chvílemi náznak toho lepšího, ale jinak jen romantický trapas s divnými herci v trapných scénách. 35% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

I z Chucka je už skoro film pro pamětníky, a zrovna mi přišel pod ruku, když jsem si vybíral záležitost, k níž jsem ještě nenapsal komentář/ recenzi. Vzhledem ke svému původnímu hodnocení jsem nic velkého neočekával, a tak jsem byl po první třetině snímku překvapen tím, jak dobře se bavím. Pak se ale situace radikálně změnila, protože tvůrci přidali na romantice a zároveň snížili laťku u humoru, a to fakt není dobrá kombinace. Je to škoda, protože nešlo o typickou romanticko- komediální záležitost (nebyli tady žádní studenti), a kdyby se podařilo udržet fazónu ze vzpomínané první třetiny, klidně bych hvězdičku přidal. Takhle jsem ke svému starému hodnocení přidal jen nové mínus. 3*- ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Ať si cestou z pokoje ukopnu malíček o dveře, ale tohle je perfektní komedie s dobrým tempem, skvělými fóry a velmi dobře voleným obsazením. Všechny postavy odvádí dobrou práci, tvář tomu dává ale hlavně Cook, který dokáže rozesmát i jediným pohledem. Romantická línie je zastíněná humorem a je jen takovou nosnou linkou pro hromadu fórů. Ty mají říz, jsou často perverzní a drsný, nikdy ale samoúčelně trapný nebo jinak nepřirozený, takže jako komediální zážitek je tohle výborné. Alternativa: Best Friend's Girl. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $35,017,297Tržby Celosvetovo $59,192,128Tržby za predaj DVD v USA $26,446,888 //počet predaných kusov 1,542,274║ hromada zvrhlostí, nahoty, nadávok, len škoda že tendencia zábavnosti nebola nebola tak výsostná, aspoň že tu je príjemná Jessica Alba /40%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)
  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)

Reklama

Reklama