Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Měsíc dopadl masivní asteroid a způsobil počátek bouří na planetě Zemi, skrze náhlé změny v přílivech a odlivech. Další zkoušky a zkoumání potvrdily to, že povrch Měsíce je značně narušen a je nestabilní - hrozí zničení veškerého života na Zemi. Jak letí čas, tým odborníků se obrátí na jediného muže, demoličního experta - Johna Reddinga, s žádostí o pomoc, aby nalezl řešení a hlavně zachránil Měsíc. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase až tak děsivé. Celý film je víceméně o ničem. Scény jsou poměrně nezáživné a nudné, triky amatérské a celé je to o tom, jak zachránit Měsíc. Pokud čekáte nějaké strhující scény, vzbouřenou přírodu či podobné jevy zapříčiněné onou kolizí, tak se nedočkáte. Bohužel? Spíše možná radši bohudík. Jediné, co snímek alespoň trochu, minimálně, v rámci možností "zachraňuje", je pár vychytaných hlášek a docela působivá hudba. Taková mladší verze Vesmírné exploze. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dialogy i monology jak z první obecné, akční švenkování s kamerou, nervní střih, dramastická hudba za každým prdnutím, Lara Croft v demoliční četě - ufff, a to uběhlo jen 15 minut filmu! Docela slušné triky, ale jinak naprosto dementní scénář absolventa Bohnické léčebné fakulty, který kdysi kdesi viděl Armageddon a něco z filmu mu utkvělo v mozkovém závitu. ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Kravský film a ještě kravštější děj. Slabý odvar Armagedonu. Nejsem sice odborník, ale zdá se mi, že zde byly evidentní nesmysly a hovadiny. Nepostřehl jsem, kdy si sundali skafandry, ale pochybuji, že by si je při takové misi sundávali vůbec. Na konci obraty v kosmu a oni ani nejsou připoutáni… No, jedním slovem děs. Je ovšem také fakt, že děj má švih i spád. Ale přesto jej musím hodnotit jako hodně podprůměrnou slátaninu se slabými hereckými výkony. Ty totiž také byly pod psa, ale v kategorii filmů B se to dá očekávat. Nova0811018236/8528 ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jó to jádro, v tom bude jádro věci. A mozek v ohrožení... Ani mě nepřekvapuje, že hlavní >star< téhle páně Čuningamesově pitomosti je prasečí hlava Štěva Baldin. No, emerický čudlák jako šašský čudlák, akorát snad, že v tom HW je ten šoubyznys přece jenom větší féroffka, než na barrandoffským vršíčku, že... (Sranda jako, jo?) . . . Škoda času, škoda slov... °-/ Howgh. . . . Jedna hvězda tedy jen za sladký čumáček Ejmy P.F.ové a taky proto, že zrovna včera jsem musel(!) dát (bez ohledu na žánr) "odpad" ještě hůře napsané, odehrané a vyprodukované a v jádru ještě debilnější kravině tuzemské produkce, kde zase šlo o nějaký "Město bez dechu". Ohrožení mysli a svěrače ještě záludnější, než se vůbec dalo čekat... - - - - - (Poprvé a navždy neohroženě proděláno 17.1.2011 na novoidní trdlovizi s úžasně sejzmickým dabingem, hodnocení 260., komentář zde pětatřicátý, 17.1.2011) ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zase jednou pobavil, abych pravdu řekl nečekal jsem nic moc , ale byl jsem překvapen, že tam opravdu nebylo nic. Chápu, že televizní film má omezený rozpočet, ale tohle bylo trochu moc, efekty dělala snad nějaká skupinka ještě studujících teenage programátorů a grafiků. Celkové vybavení jak raketoplánu tak raketového střediska dosti mizerné (nejvíc mě pobavily výpadky el. energie ve středisku, neříkejte mi, že by třeba něměli dieslové agregáty aby nebyli závyslí na zásuvkách :-D potažmo místní elektrárně ). Děj naprosto bez nápadu, naopak pár velice kuriozních momentů, třeba neustálé výpadky komunikace a jejich následovná znovuzapojení bez jakéhokoliv vysvětléní či zmínky. Herecké výkony bez vyjímky zcela podprůměrné, všichni neustále přehrávají. A ten konec , zřejmě byl ten tlusťoch veden zvířecími pudy, ale místo opětování polibku jsem čekal spíš facku nebo kopanec do koulí. No nic , zase zabitá neděle ... 25% POZOR LEHCE SPOILEROIDNÍ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Na rozdiel od filmu, v skutočnosti sa vo vesmíre nešíri zvuk. (Hodnotim)
  • Film úplne zabúda, že mesiac je od Zeme vzdialený viac než jednu svetelnú sekundu. Akákoľvek komunikácia medzi Zemou a strojom v blízkosti Mesiaca by mala teda zodpovedajúce meškanie. (Hodnotim)
  • Vesmírne strediská majú niekoľko záložných zdrojov energie, takže nedochádza k výpadkom, tak ako to zobrazuje film. (Hodnotim)

Reklama

Reklama