Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Úžasná zábava najmä pre najmenších. Je priam komické že detský seriál kde sa nehovorí je na takých vysokých priečkach. No ja určite viem prečo. Nezabudnuteľná animácia a skvelý humor, ktorý pobaví každého. Moje detstvo bolo v podstate Veselá farma, ...A je to!, Tučniaky z Madagaskaru, Tom a Jerry a ešte mnoho ďalších. Odporúčam každému kto má dieťa/deti, pretože zabavia sa aj deti a aj vy. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Není to sice přímo Nick Park a není to Wallace a Gromit, ale jsou to staří dobří aardmanovští plastelíňáci v čele s nesmírně charismatickým a na vše připraveným ovčím (nebo vlastně beraním) skrčkem Shaunem. V těch několikaminutových dávkách, v jakých se tyhle příběhy z jedné zapadlé britské farmy servírují, je to jen velmi zřídka na "slabých" 80%, proto celému seriálu dávám procent devadesát. ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxusní záležitost a docela lituji malé děti, že tohle nemůžou sledovat jako Večerníček a jde to pouze velmi brzo ráno, kdy ještě moc nevnímají. Super je, že si k tomu můžeme sednout doma úplně všichni od nejmenších po nejstarší a stejně se řehtáme na celé kolo. Kdybych měl vypíchnout nejoblíbenější postavu, pak by to byla ta tlustá ovce, která všechno sežere a pohltí úplně vše. No a nesmím zapomenout na prasata, která se objevují zřídka, ale když tam jsou tak to stojí za to... Paradní plastelínová akce! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

víceméně náhodou při přepínání odpoledních nicotných pořadů jsem narazil na jeden díl v rámci "Hřiště 7"... musel jsem to prostě hned hodit do vyhledávače, protože Shaun the sheep vypadala velmi slibně... kraťoučké, chytré, sympatické, vtipné. po chvíli závislost jako blázéééé ééé éé ééé bééé ééé ééé n100% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tahle laciná animace mě k smrti nudí a roztomile infantilní béééééééé mi přijde stejně imbecilní jako vymývání mozků dětem seriálovým (s)hitem Telletubies.92% beru jako vítěztví ČR v užívání marihuany a nakládačku pro rozum od infantilnosti.Myslete si že jsem necita,ale i já koukám na pohádky a nemám problém se kolikrát u filmu dojatě rozbrečet,ale tohle mi přijde jako nějaké ufounské spiknutí :-DDD Béééééééé volééééééé :-) ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama