Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vlně světové posedlosti internetem se v roce 2001 svezla i průměrná americká rodina Bellingerových. Dospívající syn Colby v jejich domě tajně instaluje kamery, začne natáčet nejintimnější momenty z každodenního rodinného života a poté je „živě“ uvádí na netu. Bellingerovi se takřka přes noc stanou senzací, první skutečná reality show v přímém přenosu má obrovský ohlas a rodina, která chce nezdárného synáčka uškrtit, rychle pochopí, že kšeft je kšeft a že miliony nesmrdí. Kousavá satira o nenasytnosti, slávě a rozvratu rodinných hodnot u těch, kteří jsou infikováni internetovým virem zvaným úspěch, i o soudobé posedlosi pořady typu reality show, natočil režisér Eric Steven Stahl. Co myslíte - napodobuje život umění nebo je to naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Brano 

všechny recenze uživatele

Myšlienka filmu sa mi páčila, kedy syn začne vysielať na internet zábery z domu, pri ktorých zastihne svoju rodinu v chúlostivých situáciach. Ani herecký obsadené to nebolo najhoršie a prvá polovica filmu bola dokonca aj premenlivo zábavná. Lenže v tej druhej sa tlačilo na pílu až príliš a mnoho tých vtípkov vyznelo umelo a nesmial som sa už vôbec. Na jedno pozretie stačilo. ()

Kordus

všechny recenze uživatele

- Tohle není televize ani kino. Není to o velkých hvězdách nebo bohatých produkcích, to je o opravdových lidech. Realita. Je to nejlepší, nejúžasnější věc, která přišla od dob fikce. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komedie? Kdepak. Usmál jsem se jen na pár místech, ale žádný výbuch smíchu, nebo alespoň regulérní smích se nekonal. A i když film má tempo, tak jsem se fakt dost nudil. Co se mi líbilo, byly úvodní titulky a části, kde seděl Beau před porotou. Lze sice diskutovat, že tam bylo něco víc (myšlenka, něco o tom, že z reality show nevzejde nikdy nic dobrého) ale co z toho, když to je nuda? Alespoň Rosanna je furt sexy… ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Keby boli scenáristi o niečo lepšie vypilovali záver, ktorý potom vedie k začiatku, celkový dojem by bol ešte lepší a film by mal určite vyššie hodnotenie. Ale i tak som sa prekvapivo pobavila. Na to, že ide o priemernú komédiu s béčkovými hercami to malo slušný spád, tempo aj zopár dobrých nápadov. A oveľa viac erotických narážok, než tieto televízne kúsky obvykle mávajú ;-) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle se dalo pojmout a zpracovat mnohem lépe, než se to pojalo a zpracovalo. A to je škoda. Je to zajímavý námět, který ovšem mě nenaplnil očekáváním a nudil mě. Někdy si říkám, že je lepší zůstat u přečtení obsahu filmu a film si nepustit, aby z toho nebylo takové zklamání. Pak to akorát zapadne do průměru mezi ostatní filmy, a že jich není málo. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, při které jsem se párkrát zasmál. Zajímavý námět, který je vcelku dobře zpracovaný, první půlka hodně dobrá, druhá jde trochu do ztracena. Na jedno podívání dobrý. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, miestami bola zábava, no nečakajte nič svetoborného. Najlepší bol stred, potom ku koncu to čo sa týka komediálnej roviny už trocha stratilo dych a stalo sa len takou ľahko predvídateľnou klišé banalitkou. Na oddych alebo ako kulisa pri žehlení, praní a varení ako stvorené. Slabší priemer. 55/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mathew Botuchis s pomocí kamarádky Shiri Appleby tajně rozmístí po domě videokamery a za mírný poplatek umožní národu pozorovat na webových stránkách jeho nic netušící rodinu. Šílený nápad začne přinášet nemalé zisky, ale nic netrvá věčně a brzy se objeví problémy. Jako nápad na společenskou satiru a oslavu fenoménu internetu to nebylo špatné, ale realizace značně pokulhává a myšlenka ztrácí v nedotažené režii Erica Stevena Stahla na síle. Výsledkem je podprůměrná komedie, jejíž hořký potenciál nebyl využit, a tak je to spíše ztráta času dívat se na tuhle nudu. 40% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to i vtipné, chvílemi bohužel trochu trapné, ale celkově se to do takového nižšího průměru ještě vleze. Prostě komedie na jedno podívání, když večer nemáte co dělat a po ruce zkrátka není lepší film. ~(2,1)~ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, celkový nápad úplně marný rozhodně není, ale špatné provedení vše vynahrazuje. Měla to být údajně komedie, takže já se omlouvám, že mi jaksi unikl veškerý vtip. Slovíčko ,,veškerý" berte s rezervou, protože jsem této volovince kdysi udělil 3*, které jsem později snížil na 2*, takže tam nějaký povedený vtípek nejspíš byl. Nic závratného jsem nečekal. Nic závratného sem ani nedostal. Zkrátka slabé 2*. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Bellingerovci sú vďaka svojmu synátorovi hviezdy live vysielania na webe. Škoda len, že o tom ani sami nevedia, ale vďaka tomu vzniká množstvo humorných situácií. Film beriem tak trochu aj ako kritiku reality shows, preto 4. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se pousmál. Mát to celkem fajn námět. Je to ale jen na jedno shlédnutí a pak nashledanou. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Trapně nudná komedie. Zajímavý námět a pěkný 23letý Mathew Botuchis (syn Colby) si na víc než jednu hvězdičku nevydělají. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Famózní začátek mě okamžitě vtáhl do děje.Muž Harvey s dcerou Audrey naváže vztah se ženou Lydií,která má syna Colbyho a vznikne tak rodina Bellingerových.Pracovně se jim moc nedaří,protože Harvey prodává záchody a jeho žena Lydia obchoduje doma přes počítač na burze,ale bohužel se dostane se svými investicemi do krachu a tím pádem do dluhů.Kreditky prázdné a teď co s tím?Synáček Colby náhodou dostane nápad jak se obohatit a po rozhovoru se svou kamarádkou Randi nainstaluje své nevlastní sestře do pokoje kameru.Zaregistruje si na internetu stránku Já-tě-vidím.com kam přenáší pokojové aktivity své nevlastní sestry které jsou zpoplatněné.Stránka má obrovský nárust sledovanosti a tak mu jeho chytrá kamarádka Randi poradí ať dá kamery do všech místností v domě.Colby jí poslechne a už na internetu běží všední realita rodiny Bellingerových.Tato stránka upoutá pozornost médií,Colbymu to vynese velké peníze a smlouvy na vysílání.Když se provalí co Colby rodině provedl tak dostane od ostatních aktérů pěkně vynadáno,ale po té co jim předloží šek tak jdou všechny morální zásady stranou.Chtějí pokračovat v internetovém přenosu dál,ale protože všichni z rodiny už o kamerách vědí tak zmizí ta spontálnost a sledovanost letí dolů.Dostanou nápad pozvat a ubytovat v domě Itala,který se jmenuje Ciro,aby upoutal divačky v kategorii 18+.Sledovanost opět stoupá hned potom co Ital začne v rodině vařit a o jeho pozornost začnou soupeřit Lydia i Audrey všemožnými ženskými způsoby.Synáček Colby se začne měnit na snobského spratka a odpálkuje i svou kamarádku Randi,která byla strůjkyní všech nápadů a stála za ním od začátku.Když se později provalí,že rodina vše jen hrála tak mají větší publicitu než čekali která vede ke společenskému rozpadu jejich rodiny.Harvey Bellinger to neunese a vyhodí svůj dům do povětří.Výborný scénář i hudba,bavilo mě to. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Hloupé a trapné, zkrátka typická lehká mozkogumující komedie pro američany. Hvězdička navíc je za námět, který je v dnešní době plné reality show a ztráty soukromí díky technologiím velice aktuální. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Vidím ťa.com" je komédia s dobrým príbehom, ktorá sa stáva premárnenou príležitosťou. Zo scenára sa stáva chaos a réžia sa stráca medzi komédiou a drámou. Dej mohol skúmať ľudskú chamtivosť alebo škody, ktoré médiá a reality show môžu spôsobiť rodine. Ale v konečnom dôsledku tento film nie je ani vtipný, ani dramatický. 5/10 ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií jakou jsem kdy viděla, téma sledování rodiny online na internetu - perfektní. Vtipné odzačátku dokonce!! Colby má můj respekt :)) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Jen mi trochu vadí, že na komedii se bere trochu moc vážně (tak to vidím)... Asi i na natočení nenáročný, akový docela průměrný... ()

Reklama

Reklama