Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Satan 

všechny recenze uživatele

Kravina, která z počátku zavání opravdu nechutným humorem, ale postupem času nabírá na úderných fórcích a nekorektní zábavě. Usama v letadle, párty "dole bez", kyklop ve sklepě, ochotní negři a na závěr ultrazhulený Bush, který obyčejnou travku říznul koksem. Bohužel, těchto cca. 20 minut nemůže přebít hodinu a čtvrt trvající okořeněnou road-movie s klasickými premisami jako životní láska a přátelské neshody. I tak se jedná o slušnou porci neslušné zábavy, z nichž ostatně vždycky tahle dvojka těžila. [Přesná stopáž: 108 min] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojné pokračovanie. Som milo prekvapený pretože aj napriek tomu že je to dlhšie a aj napriek tomu že je tu pár hluchým miest , tak sa to stále drží v medziach znesiteľnosti a dôležité je podotknúť že tam vyslovene nebola trapná scéna a keď už bola tak taká ktorý sa dala prepáčiť. Film nadvezuje na jednotku a začína asi 15 minút od skončenia jednotky. Stretávame sa tu so starými postavami ako Maria, Neil Patrick Harris a samozrejme Harold a Kumar. Tiež je tu kopec nových postavičiek a ako v prípade jednotky aj jedna obludka. Opäť sa to točí okolo trávi a okolo dievčat a snaď jediné čo môžem vytknúť je tá priamočiarosť deja. Od začiatku vieme ako sa to skončí a ničím nás to neprekvapí. Nechrilí to nápadmi ako v jednotke a TO robí s tohoto filmu len ďalšiu americkú komédiu. Sú tu vtipné prvky ale mohly byť využité viac. Každopádne ale scéna S Bushom nemala chybu. A tak isto Neil Patrick Harris. Som rád že to nakoniec prežil. Rozpočet je na tomto filme vidieť a to je škoda pretože je jednotka bola originálna aj napriek nízkemu rozpočtu. Tu sa riešilo už veľa otrepaných fráz a vecí ako kamarátstvo medzi Kumarom a Haroldom čo mi príde na to že je to dvojka trocha čudné lebo z jednotky vieme že aj keď sa dostanú do sračiek tak sa z nich aj spolu dostanú. Takže celková línia mi nesedela ale na jedno večerné pozretie stačí a zaručene pobaví. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl se mi líbil ještě mnohem víc než ten první a docela dost si z něj i pamatuji, a to jsem ho viděl už tak dávno. Španělští ptáčci, shromáždění Kukluxklanu, návštěva černošského městečka, rasistický super agent. To vše dohromady dává komedii, u které jsem se až nečekaně skvostně bavil. Z mého pohledu jasné 4*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak celkem překvapení do pokračování jsem se nijak nemíchal a snažil se mu vyhýbat, ale jak už bývá zvykem tak jsem byl velice překvapen, Cho a Penn jsou borci a Harris je frajer. Sice je pravda že tady padne celkem dost trapností, a fekálního humoru přibylo požehnaně, ale i tak se objevý sem tam výbornej vtip. Nápad a provedení mě stále baví a patálie do kterých se dvojice dostane nemá chybu. Jen škoda té zamilovanosti která mi tam nepadla a vidíme ji v každém romantickém filmu. Ale každopádně jsem se bavil stejně jako u jedničky. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vedle prvního dílo výrazně slabší, přeci jen fekální humor je potřeba dávkovat s mírou a tu tvůrci filmu zjevně neznali. Na druhou stranu, v některých momentech jsem opravdu řval smíchy (zásluhu měl zpravidla kamenný výraz Johna Cho) a především - celá ta přehlídka všech možných forem americké xenofobie, zabedněnosti, rasistických předsudků a omezenosti je tak úžasně trefná, že se až divím, že to nezakázali... Vydírání židů při výslechu je scéna roku!!! No a takový Neil Patrick Harris na jednorožcovi... ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Při cestě Mustangem můžeme vidět mobilní telefon od společnosti Nokia. V další scéně nám jeden z vyšetřovatelů řekne její označení - 7710 - ale ve skutečnosti se nejedná o mobilní telefon, ale pouze o internetový tablet s absencí možnosti telefonování, který má přesné označení N770. Jenže v jedné následující scéně můžeme vidět, jak Kumar (Kal Penn) ze stejného přístroje telefonuje Goldsteinovi (David Krumholtz). (Skarface)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)
  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama