Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ohohou, je to tady, konečně sem se dočkal, Harold a Kumar jsou zpátky a jsou ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali a s nima brutálně vyhulenej prezident Bush, cockmeat sandwich v Guantanamo bay, Neil Patrick Harris ještě sjetější než v jedničce a parádní párty s názvem "dole bez", ostatně v celým tomhle filmu je se fakt na co koukat. Jinak příběh je samozřejmě dementní, ale to mu nezabraní, aby byl naprosto brutálně zábavnej. Samozřejmě to asi nebude pro každýho, jelikož je to tentokrát fakt hodně vostrý a s ničim se to moc nesere, ale já se prostě parádně bavil, i když pár hluchých místo to přece jen má, objektivně vzato. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pokud měkomu přišel první díl prvoplánový, plný vulgarit a fekálního humoru, tak tenhle je ještě prvoplánovější, je v něm ještě víc vulgarit a termín "fekální" je pro některé scény zbytečně laskavý. Trochu tu chybí výraznější příběh (a upřímně, celá část s terorismem je skoro až trapná), nicméně koukat se na to určitě dá. Rozhodně stojí za to cameo N.P. Harrise a tahle skladbička s titulem "My dick - your dick" (v překladu zhruba: "moje přirození - tvoje přirození") ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Než cokoliv napíšu, tak se přiznám, že neznám první díl, dosud jsem ho neviděl, a tak toto pokračování hodnotím nezávisle na prvním dílu bez jakéhokoliv porovnávání. Avšak během sledování filmu jsem neměl žádný problém se zorientovat, takže znalost prvního filmu ani nebyla potřeba. Tato dvojka mi přišla jako hodně vtipné a originální dílko, kde bylo prostoru ke smíchu mnoho a dá se říci, že jsem se celým filmem doslova prosmál od začátku do konce. Začalo to scénou ve sprše a skončilo příjemným pozdravem z Amsterdamu, a mezitím bylo mnoho srandy. Ku-klux-klan, španělský ptáček, podobnost letištního kontrolora s Matthewem Perrym, Neil Patrick Harris v bordelu, párty dole bez, pytlák se svou manželkou a jejich incestním synkem, prezident Bush, tolik výborných nápadů se v jakékoliv komedii vidí pohromadě málokdy. U všech těchto scének jsem se smál a všechny mi zřejmě na dlouhou dobu zůstanou hluboko v mé paměti a ještě hodně dlouho se jim budu smát. Tahle komedie není špatná, naopak jí vnímám jako téměř dokonalou, kdyby všechny komedie byly tak vtipné, tak je to fajn, už se začínám docela těšit, až se někdy kouknu na první díl. Každopádně tohle byla příjemná jízda, kterou velice rád hodnotím nadprůměrně, jsou to čtyři hvězdy. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Celý čas som bol príjemne naladený, občas som sa aj schuti zasmial. Ale ono je to skôr tým, že hlavné postavy sú stále tí istí sympaťáci a že pod kožou zostali vryté pocity z vynikajúcej jednotky. Toto by samostatne za veľa nestálo, ako dovetok k prvej časti to celkom slušne funguje. Ale teda to hovno na americkej ústave, to bola sila. ;-D ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech letech příchází nová, rozhodně více nadupaná odysea. Tentokrát Harold s Kumárem nemají hlad a nesnaží se dostat mini burgry do žaludku, nýbrž utíkají z jedné z nejstřeženějších věznic světa před všemi tajnými složkami a zažívají neskutečné situace, které by normálního smrtelníka položili už po deseti minutách :-) Druhé pokračování veleúspěšné jedničky se povedlo, je v ní sice spousta předobrazů, ale razí si svojí cestičku bez jakékoliv šablony z předchozího dílu. Spousta výborných hlášek, parodujících situací a trávy - takže si celý svět z filmu odnese, že ji kouří celá amerika, dokonce i George Bush, který je hodně dobře ztvárněn a jeho "pracovna" luxusní. Neil Patrick Harris aka himself dostal víc prostoru, takže už neojíždí sedučku a nekrade auto, ale rozjíždí to na plný pecky! Když to celkově zhodnotím, nejsem úplným příznivcem těhle crazy komedii, ale u toho se mi podařilo konečně vypnout a pořadné se zasmát. CAM verze celkem dobrá. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)
  • Když se Harold (John Cho) sprchuje, je možné všimnout si jizvy na levé straně jeho čela. Když si na ni však poté lepí náplast, nachází se na straně pravé. (dan.pacino)
  • Při cestě Mustangem můžeme vidět mobilní telefon od společnosti Nokia. V další scéně nám jeden z vyšetřovatelů řekne její označení - 7710 - ale ve skutečnosti se nejedná o mobilní telefon, ale pouze o internetový tablet s absencí možnosti telefonování, který má přesné označení N770. Jenže v jedné následující scéně můžeme vidět, jak Kumar (Kal Penn) ze stejného přístroje telefonuje Goldsteinovi (David Krumholtz). (Skarface)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno