Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Asi nemá zmysel sa rozpisovať o nejakom deji. Ten je úplne účelový, nemá za úlohu nič iné, než pripraviť scénu pre záverečný kanibalský masaker a je jedno, či zmysluplne, hlavne že červená strieka, údy sa lámu a vnútornosti vydujú. Pre mňa je jediným zaujímavejším momentom filmu ten ostrý strih medzi zúfalo nudnou prvou polovicou a beštiálnou druhou. Psychiatrická liečebňa - pošahaný doktor a jemu oddaný personál - chorí ľudia a rôzne ľudské netvory, čo neurobili nič pekného tam vonku. Preto sú všetci zatvorení a skúšajú sa na nich "nové postupy a liečba". Potom sa to nejako zvrtne. Prvá polovice pomaly odkrýva karty, v druhej je viac akcie a veľa krvi. Celkovo sa jedná o neuveriteľnú sprostosť. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma blázince, kde jsou dělány na lidech pokusy, se tady zvrhlo na krvelačné zvířecí lidi toužící žrát se navzájem a zabít všechno. Vadilo mi na tom hodně věcí, například že děj jakoby hrozně přeskakoval - jednou je tam honí, pak zas je klid, pak najednou zas je honí, pak zase klid... Taky hlavní postavy jsou chvíli ok, chvíli ne, chvíli tady, chvíli tam. No prostě ten film mi nic nedal. Krvavé scény a scény násilí nebyly špatné, ale neprahnu po tom... ()

Reklama

Akana 

všechny recenze uživatele

Asi nemá smysl se rozepisovat o nějakém ději. Ten je zcela účelový, nemá za úkol nic jiného, než připravit scénu pro závěrečný kanibalský masakr a je jedno, jestli smysluplně, hlavně že červená stříká, údy se lámou a vnitřnosti vyhřezávají. Pro mně je jediným zajímavějším momentem filmu ten ostrý střih mezi zoufale nudnou první půlkou a bestiální druhou. 30% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jackova sestra Lily je po "x"-tom pokuse o samovraždu umiestnená do štátnej psychiatrickej liečebne. Nakoľko mu nedovolia sestru vidieť, vymyslí náhradný plán. Zahrá "šialenca" a do útrob nemocnice sa dostane ako klasický pacient s duševnou chorobou. Tento riskantný plán sa odstupom času ukáže ako obrovská chyba! Metódy doktora Gianettiho sú totiž prinajmenšom kontroverzné. Obzvlášť jeho nový liek "Orpheum" , ktorý z pacientov vytvára krvilačné monštrá. Pomerne rýchly spád hneď od úvodu zaručuje, že sa divák nijak výnimočne nenudí. Niekoľko pekných gore záberov skutočne potešilo. Nápad nie zlý, no riešenie hl. postavy mi príde dosť nereálne a debilné zároveň (aj keď chápem, že inak to asi / určite nešlo). Ďalším plusom bolo správanie určitých pacientov, ktorí s tými zúženými "zorničkami", pritom celý od krvi (najmä tá "zamilovaná" :) miestami pôsobili naozaj - čo ja viem, "desivo"? Záverečná polhodinka už bola zbesilý nárez. Všade množstvo krvi, a na tých bielych stenách to budilo skutočný hororový dojem. Napriek tomu, že záver potešil len čiastočne, som milo prekvapený - 60%. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Prostředí blázince nebyl špatný nápad a rozhodně to je místo, kde bych nikdy nechtěl skončit. Škoda, že to celé působí dojmem nedotaženosti a o scénáři ani nemluvě. Pomalý rozjezd je asi největší chybou, protože při takto prostém ději je lepší akční linie, na které vše stojí nebo padá. Ta začíná až v druhé polovině, která nabízí celkem příjemné pokoukání a sem tam nějakou tu krvavější scénu, ale jinak slabota. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama