Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (571)

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jedno jestli to má myšlenku (ano i ten první díl). Je mi jedno jestli je to strašidelný (tudíš správný horor). Jsou mi ukradený úplně všechny důvody, proč by tahle série měla být dobrá. Pro mě je to jen směsice odporných brutálních vražd. Dokonalý návod na zabíjení. Z vyprávění mě stačilo slyšet (nevím ve kterých dílech to přesně bylo) o scéně s injekčníma stříkačkama, s vlastním vydloubnutím oka (jinak smrt), s pitváním svého partnera, který má být podle všeho mrtev (jinak smrt). Smůla že se probere uprostřed prohlížení jeho střev vlastní holkou... Nechutné! Odporné! Ohavné! Strašné! Zrůdné! ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že tento „seriál“ mě po prvním díle přestal svojí klesající kvalitou bavit. Díky tomu jsem lehce předvídal, že páté pokračování bude jen otravně nudnou podívanou, která vypadá jak z produkce od Asylum a bohužel jsem se moc nemýlil... a tak tuto šikanující zívačku hodnotím 0,5 hvězdičky... ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jediná věc, kterou jsem od pátého pokračování Saw neočekával, se stala. Saw V je lepší než díl předchozí, sice ne o moc, ale na průměrné hodnocení to stačí. Důmyslnost pastí prvních dvou dílů je ta tam, scénář už si hraje spíše na kočičku s pejskem kterak vařili dort, zůstává jen násilí, stále stejní herci a stále stejní lidé u kormidla s koryty přeplněnými penězi. Jedna z mála změn (ano, kamera, střih i hudba jsou stále stejně okoukané) se udála na režisérské židli, poznat to však nejde. Vzhledem k tomu, že první scénu točil Bousman a zbytek Hackl, a já nenašel jediný rozdíl, tak je něco špatně. Na druhou stranu jsem se docela bavil a jednou jsem opravdu oči od obrazovky odvrátil (plnění nádoby krví), jinak jsem neměl problém u filmu večeřet (zdravím Rentona). S trochou nadsázky mohu říci, že od šestky očekávám minimálně stejnou zábavu, cesta ke zlepšení tu je a to nám dokázala právě pětka. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +napětí, zpracování, skvělé hudební téma na závěr -možná až moc krátké, postavy měli být více představeny/// Kupodivu jsem se dostal k pátému dílu, aniž bych předtím viděl 2,3 a 4. Proto jsem měl při sledování jistý handicap. Přesto jsem se na to dokoukal a věru zas tolik jsem se v ději neztrácel. Dobrá atmosféra a zajímavý závěr tomu jen napomohli. Jsem zvědav jestli přehodnotím po zhlédnutí předešlích dílů./// Celkem 70%/// ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Oficiálně se z filmové série filmů Saw stává filmový seriál. Neznalost předchozích dílů může být pro diváka fatální - nepochopí tak vůbec pachtění detektiva za "tajemným" následovníkem Jigsawa. Technicky je to totožné s předchozím dílem, tudíž žádná invence, co se týče například kamery či střihu. Ano, je to snad ještě více vykonstruovanější, než všechny předchozí díly (člověk A jde vždy cestou B a v místnosti C si pustí kazetu D určenou právě jemu - vždy hezky s oslovením). Navíc nechápu, jak může být někdo, kdo o případu něco ví, tak hloupý. Musí přece vidět / vědět, že Jigsaw (nebo jeho následovník), na kazetách nelže, tudíž poslouchat jeho příkazy = přežít. Ale nebudu spoilerovat.. Jinak je ale páté pokračování zmáknuto o stupínek lépe, než jeho předchůdce, a proto dávám hezký průměr. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • Film bol zakázaný v Malajzii. (Paldiny)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama