Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (107)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Til Schweiger, občas hlavní dvojice, celkem sranda -nevýrazná první polovina/// Zajíček bez oušek se ze začátku tvářil mírně trapně a hlavně vypadal jako Tipische deutsche movie und schluss. Žádný zázrak se tedy nekonal, já se nebavil a ...a najednou se mi to začalo líbit. Od momentu kdy na scénu vpluje romantická linka jsem se hodně dobře bavil. Bylo to takové roztomilé. Sledovat dva odlišné lidi, kteří se slušně rečeno nemusejí a přesto k sobě začnou cítit lásku. Tento film celkově jako komedie celkem pohoří. Bavit se snad jen budou ti, kteří rozumí německému humoru. Ovšem jako romantocký film je to milé a zábavné. No a ten konec jak se pomstí tomu taxikáři, to prostě nemá chybu./// Celkem 66%/// ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

846. hodnocený film: Tak tenhle film mi doporučila Patrinka a Venca, kterým se moc líbil. A co na to já? Já jsem byl skutečně nadšenej. Til Schweiger je můj oblíbenej herec a je neskutečně i charismatickej. Film má jednoduchej milostnej příběh a jednoduchou milou zápletku. Hlavní hrdinka je ale navíc půvabná a umí svou roli zahrát více než dobře. Opravdu nechápu lidi, co nemají rádi německý filmy. 5* je pro mě samozřejmostí, protože tenhle film jsem si moc užil a můžu jej směle dál doporučit. 5* ()

Reklama

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Pod základní schématičností se skrývají drobné nuance, které tento snímek činí dosti originálním. Nečekejte též, že se budete u filmu válet smíchem, ale duch romanticky založeného člověka strádat nebude. Díky značně extrémním a podivným charakterům se film blíží kategorii weird, tedy filmu o podivínech pro podivíny. I přesto v něm najdete spoustu faktů, které potěší i zcela normální nedeformované osobnosti. Nora Tschirner navíc působí hodně jako Zooey Deschanel, takže na své si určitě přijdou i fanoušci této herečky. A jak je patrno již v úvodu, film se vymezuje vůči mnohým americkým klišé. A nahrazuje je klišé německými :) *** Ve zkratce: Jürgen, to bejval tak zatraceně zábavnej chlap :) A teď už běžte na Sněhurku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Klasická rom-com zápletka, ktorá mala úplne jasné smerovanie od samého začiatku až po finále. Ako väčšinou si však nedokážem vysvetliť, že niekto taký ako Anna by sa mohol zapozerať do egocentrického mača ako bol Ludo. Mimochodom, Nora Tschirner je veľmi sympatická žena, dokonca aj v tej učiteľskej vizáži pôsobila naozaj pôvabne. Ludo mi išiel po celý čas poriadne na nervy, a na mieste Anny by som mu určite neodpustil. Čo sa týka samotného filmu, bola to celkom fajn oddychovka, dokonca aj dialógy celkom obstojné. Ale na viac ako 3* to rozhodne nie je. ()

BARWA 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie, která se mi jaksi vryla do paměti, ale rozhodně to nebylo tím, že by byla tak úžasná... Na mnoha místech překypovala nadsazenými situacemi, absurdními dialogy a co se týče hlavní hrdinky - protivnější ženskou aby pohledal... Hlavní hrdina, jehož ego dosahuje nebes, se do ní ale stejně zamiluje a bla bla bla, žili šťastně až do smrti... Ale dobře, pobavila jsem se, i když často jsem kroutila hlavou, je-li tohle vůbec možné... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)

Reklama

Reklama