Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Gu-chang seznámí s A-ni, vůbec nemá ponětí, že s touto dívkou není něco v pořádku. A-ni je milá, občas bláznivá, hodná a trošku zakřiknutá dívka, která se stále nemůže vzpamatovat z rozchodu se svým přítelem. Někdy ale dostává podivné záchvaty, ve kterých se její osobnost mění na Ha-ni - ta je zase drzá, hrubá, ráda se pere a chová se skoro jako muž. Gu-chang se však nenechá jejím zlým já zastrašit a jen se sám raduje, že ho konečně nějaká holka chce. (Ssimca)

(více)

Recenze (27)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Film moc nenaplnil moje očekávání. Gu-chang je zkrátka mamlas na entou a je zamilovaný do pomotané holky se mnoha jmény. V tomhle snímku mě tentokrát neuchvátila ani Ryeo-won Jeong. Jeden z mála jihokorejských romantik, které se mě až tak moc nedotkly..Čekala jsem horší My sassy girl, dostala jsem průměr. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, vtipné, svižné × i v komedii tragické prvky. Tady jsem se vážně nasmála. Hlavní hrdina byl teda neskutečně ošklivý, ale jeho kolegyně byla víc než sladká, jak se usmívala, vzápětí jak někoho seřezala. Konec a vyvrcholení zápletky pro mě bylo zpočátku dost matoucí. Proč Korejci musejí i do komedie dávat dost tragické prvky, to netuším. Až na tento pokles to byla parádní švanda. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Typická korejská komedie, která prostě musí obsahovat dramatický zvrat, obvykle to je nějaká tragédie, nejčastěji smrt, a nejinak je tomu zde. Ta zápletka mi ale přišla tak uhozená, že jsem se moc nebavil. Je to podobný film jako Windstruck (2004) - stejně zábavný, obsahující smrt důležité postavy a stejně zapomenutelný. Windstruck je ale mnohem vtipnější. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Na korejských komediích mi vadí jediná věc. Po situacích kdy pláčete smíchy musí tvůrci protlačit situace kdy máte brečet dojetím. Do specifikace jsou samozřejmě připsány i obě další kategorie do kterých lze film řadit, ale mě pak tak nějak zamrzne úsměv na rtech. Je to škoda. No, to jsem si jen tak postěžovala ... je to skvělý film, zvláště první půlka. SPOILER: pozor, měla by se správně určovat diagnóza. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jen několika korejským filmům ročně se podaří být dobré, ale film jako Two Faces už se jim nepodařil roky. Opravdu staromódní (myšleno povedená) romantická komedie, která dojme, slzy poškádlí, bránici protřepe a kritika neurazí, to je směs která umřela kdesi v dobách hitů jako byl Windstruck. Nevím, kdy zase uvidím podobný film, a proto si Two Faces určitě ještě několikrát pustím. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama