Reklama

Reklama

Vědec Rick Marshall se proslavil televizní debatou s ostříleným moderátorem Mattem Lauerem, ve které byl totálně zesměšněn před celým vědeckým i nevědeckým světem. Jeho bývalá studentka a obdivovatelka Holly mu říká, že pro ni byl vždy vzorem a že jeho kontroverzní teorie kombinující časoprostor a paleontologii ji inspirovala k tomu, že studuje paleontologii. Ukáže mu i zkamenělinu, na které dr. Marshall pozná svůj zapalovač, který byl zašlápnutý dinosauří tlapou. Má také náhrdelník s křišťálovým jehlanem, který vylučuje silnou energii trachyonu. Holly doktora přesvědčí, aby dokončil svůj trachyonový zesilovač a aby spolu zašli do jeskyně, kde fosilie našla. Když tam přijdou, trachyonový zesilovač se aktivuje a způsobí, že se oba i s jeskynním průvodcem dostanou do vodního víru a poté se ocitnou v úplně jiném časoprostoru. Seznámí se tam s opičím mužem, který jim v novém světě pomáhá přežít. Podaří se trojici najít stroj času, který je dokáže vrátit do současnosti? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (340)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Silne nevyuzitej potencial. Cela ta Zeme ztracenych nabizela nepreberny moznosti, protoze sem tvurci mohli narvat v podstate cokoliv, jenze cely to zatuhlo na par dinosaurech, jedny opici a hromade jesterek, coz je zatracene malo. Nicmene trikove je to docela uchazejici, Ferrell hraje svoje typicky urvany hovado a misty je vtipnej, stejne tak McBride, kterej mu slusne nahrava a Friel to sice slusi, ale je tu spis tak do poctu. Vtipu tu moc neni, precejen je to taky dobrodruznej film, ale obcas se precejen nakej forek povede, pripadne se hlavni dvojka chovaj jak dementi a to taky nekdy pobavi. Cely mi to trosku pripadalo jak Cesta do stredu Zeme. Celkove ne vylozene sracka, ale jako komedie to moc nefunguje. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Napriek slabému hodnoteniu som bol ochotný dať Ferrellovi šancu, aby ma skúsil rozosmiať. Podarilo sa to raz, pri scéne s obrím komárom. To je na komédiu dosť slabá vizitka. Celkovo je to strašná hovadina. Zlepenec všetkého možného s biednou úrovňou trikov. O vtipy a humor tu snaha je, ale je to všetko nejaké suché a neúčinné. Hovadina len pre skalných fanúšikov Ferrella. 30%. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Giacchino: 1. Swamp And Circumstance (1:25) ,2. The Lighter Side Of Archaeology (1:03) ,3. Food Coma For Thought (1:01) ,4. A Routine Expedition (:48) ,5. The Greatest Earthquake Ever Known (3:12) ,6. Matt Lauer Can Suck It (1:22) ,7. Chaka Chasedown (:43) ,8. The Ones That Got Away (4:17) ,9. Enik Calls For Marshall (1:16) ,10. Sleestak Attack (2:01) ,11. Enik The Altrusian (3:20) ,12. The Cosmic Lost And Found (1:34) ,13. When Piss On Your Head Is A Bad Idea (3:54) ,14. A New Marshall In Town (1:37) ,15. Pterodactyl Ptemper Ptantrum (:42) ,16. The Crystal Cave (1:43) ,17. In Search Of ... Holly (1:34) ,18. Undercover Sleestak (2:18) ,19. Never Trust A Dude In A Tunic (4:17) ,20. If You Don't Make It, It's Your Own Damn Vault (2:40) 21. Holly Mad As Sin (:50) ,21. Sleestak Showdown (:53) ,22. Stakbusters (2:33) ,23. FIGHT FIGHT FIGHT (1:27) ,24. Crystal Clear (2:31) ,25. Mystery Cave Reunion (1:22) ,26. Ready And Will (1:36) ,27. End Credits Can Suck It! (3:26) ,28. Pop Goes The Sleestak (:16)Bonus Tracks: ,29. A Routine Expedition (Version 1) (:50) ,30. The Devil's Canyon Mystery Cave (Version 1) (2:04) ,31. Crystal Clear (Film Version) (2:19) , ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ultrakonina, však s koňskou dávkou nadhledu a pokud slovo „pyj“ pořád berou jako pokyn k přijímání tekutin, mohou se dívat i vaše už dávno zkažené děti.. Úchylná monstra McBride a Ferrell se předhání v záchvatech idiocie a já mohl docela dlouho doufat, že druhý jmenovaný nevystaví na odiv svou obchodní značku. Marně. Guaréza po nezdařilé depilaci se zase odhalila.. Takhle to zkrátka dopadá, když je na place dostatečné množství chlastu, trávy a koktejlů vyrobených ze směsi makovic, muškátových oříšků a petroleje. Nutno dodat, že bez těchto stimulů skončí v zemi ztracených i většina diváků.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná blbina u který mi snad poprvé nevadil Ferrell a přišel mi i vtipnej. A navíc tu má hodně silnou posilu McBrideho kterýho považuju za dost dobrýho komika. Celej film příjemně utíká, jen škoda toho klišé na konci to mi prostě nesedlo ani trochu. Efekty jsou dost v pohodě a T-rex vypadá dost dobře. Je sice pravda že jakmile se objevily ty ještěři tak film lehce upadl ale furt se na to dalo dívat v pohodě. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)
  • Film získal v roce 2010 ocenění Zlatá malina v kategoriích nejhorší prequel, remake, rip-off a pokračování. (Pepinec)

Související novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (více)

Reklama

Reklama