Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední díl amerického koláče mi nepřišel příliš povedený. Sice se zde vracejí skoro všechny hlavní postavy z Nahé míle, ale už to nemá takovou šťávu. Je sice pravda, že tolik odhalených děvčat, se jen tak nevidí, ale stejně to film nijak zvlášť nezachraňuje. A co se týče humoru, tak se taky rapidně ubralo. Škoda, škoda... ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Musím dodat, že všechny díly od trojky ( kdy Stifler byl Seann William Scott, a ne jeno bratranci z druhého a ze třetího kolena ) jsou trapné. Tento poslední sice méně než předchozí, ale podle mě si titul "American pie" nezaslouží stejně jako 4 a 5. Nicméně kdyby tam nebyli některé nechutné scény ( ano, nemusím vidět jak na sebe lidé zvracejí ) a film nabral trochu zdravého humoru, tak to nemusí být špatná podívaná. Ono se na to dá dívat i teď, člověk se i zasměje ( Wesley je borec ... :-), ale už to není můj šálek čaje... ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a máme tu opět další American Pie, ach jo. Návrat Stiflera jsem už opravdu nečekal a ani vlastně nevím, proč jsem se po hrozné pětce vůbec odhodlal na šestku podívat, asi proto, že příští rok se taky chystám na kolej a Beta House by mi mohl názorně ukázat, jak vlatně takový život na výšce vypadá... Ne, tak to asi určitě nebude, Beta House nám naprosto zhovadile prezentuje svět, kde holky slouží jen jako hloupé, avšak na pohled krásné stroje na šukání. Jenže pánové, musíme si uvědomit, že ženy jsou taky lidské bytosti a měli bychom k ním mít přece úctu :) ... Ne, tak to asi taky určitě nebude, kdo by měl přece úctu k ženám, že? :) Zpět k filmu - American Pie 6 má opět ještě více nechutnější humor a vyskytuje se v něm ještě více krásných bab než minule. Jako celek tedy jakžtakž dokáže aspoň zaujmout, když už nic. Proto si dovolím velkoryse udělit 2 hvězdy, resp. 3/10 ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Již 6. díl “prciček“. Na původní trilogii to samozřejmě nemá, ale z nové trilogie je to jednoznačně nejlepší kousek koláče! Příběh je takový chabější, ale herecké výkony se oproti minulému dílu dost zlepšily a většina fórků je už zase spíše vtipných než trapných. Navíc Řecká olympiáda je solidní blbůstka! Nejlepší herec je tady samozřejmě Eugene Levy, ale Stiflerové a jejich kamarádi taky nejsou špatní. Jsou to tedy silné 2 hvězdy, nicméně už bych se nejraději podíval na pořádné prcičky než na tuto náhražku! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vsadit na pokračování s postavami z minulého dílu nebylo zrovna dvakrát šťastné. Hlavně co se týče Erika - když už nevěděli scénáristi co by, udělali z jeho holky blbku, která jen tak z ničeho nic uteče s někým jiným. A je hotovo - přichází čas vejšky, kde se jen paří, paří a ke konci i soutěží. Dominuje nahota, zvratky a v jenom případě i koňský výměšek. Už hodně zoufalá snaha těžit ze série. Nebýt anti-intelektuál, asi bych to nezvládl. Takhle jsem jen koukal, koukal, jednou se křečovitě zasmál a to by bylo vše. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno