Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Doposavaď jednoznačně nejtrapnější a nejnechutnější díl Prciček. První 3 díly mají své kouzlo, které jen tak nevyprchá. Od 4. dílu začaly šílené orgie, které se mi líbily pouze v Nahé míli. Jelikož už mám za sebou i Prcičky 7: kniha lásky, tak můžu s klidným svědomím tvrdit, že SPOLEK BETA je nejhorší díl prciček a pokud mám naopak doporučit nějaký díl z nových prciček, tak docela povedená je NAHÁ MÍLE..... I kdybych opravdu chtěl, tak víc, jak na 1 hvězdičku Spolek Beta nevidím. Zklamání: 10% ()

Reklama

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Prci prci prcičky 4, 5 a 6 patří k tomu nejhoršímu, co se mi kdy dostalo do spárů. Bylo mi jasné, že si filmy neudrží kvalitu prvních tří dílů, jejichž úroveň byla více méně konstantní, ale takový sešup jsem nečekal. Z hlavních hrdinů nezůstal nikdo (asi četli scénář), sem tam se mihne pouze pan Levenstein. S předchozími díly to nemá zhola nic společného (krom skutečnosti, že hlavními postavami jsou Stiflerovi bratranci), a tak se filmy pouze vezou na známém názvu, aby o ně někdo alespoň kopl. Už čtyřku jsem měl problém dokoukat, taková to byla slátanina, ale byl jsem pevně rozhodnut prokousat se až na konec série. Řada přátel totiž básnila o koním spermatu a o šestém díle všeobecně jako o skvělé zábavě (nevím, jestli viděli ten samý film, co já). Pětka je z tohoto tria nejzdařilejší, dá-li se to tak vůbec říct. Ta nabízí alespoň minimální děj, i když čehokoli vtipného je tu, jako u "sourozenců", jako šafránu. Šestka, dorážející celou sérii, se už o příběh ani nesnaží (možná, že je to tak dobře) a sází pouze na přehlídku pěkně rostlých, mladých, spoře oděných dívek. A vtípek s koním spermatem byl dle očekávání velmi "duchaplný"... 0% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, které postrádá jakoukoliv, opakuji JAKOUKOLIV myšlenku kromě vypouštění nepřirozeně velkého množství tělních tekutin, provozování nekončícího sexu a ukazování zatraceně žhavých a povolných slečen v tom nejlepším věku. Je to imbecilní a zavání to totální zhovadilostí, ale co... bijte si mě, protestujte, třeba tomu dávejte odpad, já dám smířlivou jednu hvězdu za pár slušných fórků, Davea Maula, parkour honičku s prasetem a... a spoustu dalších věcí, které jsou tak guilty, až se vážně stydím, že jsem si je na sto procent užil. P.S. Na kalbu se stejně naladěnými přáteli imho ideální. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Na když budu hodnotit podle ,,nové trilogie,, prci, prci, prcičky direct to video, tak na tom bude Spolek beta ještě dobře, nenudil jsem se, zasmál sem se, sem tam sem ale jen kroužil hlavou nad některými vtípky. Taky blicí souboj mohli vynechat, opravdu velké množství tělních tekutin uvidíte za 89minut. Nejslabší článek partičky je podle mě Stiflerův bratranec Eric, jinak obsazení vesměs dobré, o pěkné holky není nouze. 6+/10* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama