Reklama

Reklama

Nora Roberts: Posedlost ohněm

(TV film)
  • Česko Modrý dým (více)

Vyšetrovateľku Reenu Haleovú celý život prenasleduje vrah-pyroman, zodpovedný za smrť jej blízkych.Preto má strach sa opäť zamilovať.Aby tomu zabránila, musí sa postaviť svojej minulosti a zistiť, kto má na svedomí požiar, ktorý sa stal jej nočnou morou. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi zápletka i zpracování, oproti některým jiným filmům ze série "Nora Roberts" se tenhle podle mě povedl, není to ani přespříliš romantické a cukrlaté ani přespříliš dramatické, takový zlatý střed. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dramatičnost se v tomto snímku ukrývá opravdu na každém kroku a tak když má specialistka na vyšetřování požárů udělat svoji zkoušku, začnou se ji prolínat vzpomínky z dětství, kdy jim vyhořela restaurace. Reenu fascinuje už od dětství oheň a chtěla se strašně stát detektivem odhalujícím vznik požáru a tak když za záhadných požárů umřeli její dva snoubenci, dala se do práce. Nyní se to opakuje znovu a nehrozí nebezpečí jí samotné, ale současnému příteli včetně její celé rodině. Rozuzlení je daleko horší než sama čekala..... ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Trošku smutné, trošku napínavé, trošku mrazivé, no zo všetkého len trošku. Ak máte prázdny večer a nie je nič iné po ruke, tak prosím, v opačnom prípade neodporúčam. ()

deedulka 

všechny recenze uživatele

Tentokrát spíše slabší odvar z filmů od Nory Roberts. Předvídatelný děj a ne moc záživné provedení, ani herecké obsazení mě v tomto případě nenadchlo. Když už v televizi neběží nic jiného, tak se u toho dá vydržet, ale nedá se říct, že bych u filmu seděla napjatá a čekala, co přijde v dalším okamžiku. Hodnocení 2 z 5. ()

Reklama

Reklama