Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

"Vánoce v Beverly Hills v Kalifornii. Čas, kdy se každý chová mile, tolerantně a velkoryse." Tak takto začíná tahle kriminální komedie o největší loupeži v historii Las Vegas. Danny Ocean (Frank Sinatra) se rozhodl se svými přáteli, veterány druhé světové války z 82. oddílu výsadkářů, že vybere pět největších kasín v Las Vegas, v Nevadě (Sahara, Riviera, Desert Inn, The Sands, The Flamingo). Každý je mužem na svém místě a se skvělou přípravou a plánem by se neměli čeho obávat. Ale... Jak říká Murphy, očekávané se nestane a neočekávané ano. Takže když nevlastní otec jednoho z nich zjistí, kdo je záhadným lupičem, musí vymyslet, jak se i s lupem dostat z města. A to dříve než na ně přijde policie. (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ocean's Eleven působí tak trochu samoúčelně. Je vidět že si ho chtěli herci především užít, chtěli si spolu zahrát, zazpívat si před kamerou a trochu se u toho zasmát. Tak se i stalo a tehdejší publikum z toho muselo být nadšeno, ale dnes, o půl století později, už film nemá takové kouzlo. Galapředstavení populární pětice totiž nejede podle typického schématu. Začátek je neúměrně natažený aby každá jednotlivá postava dostala prostor pro svou vlastní show. Příprava a samotná loupež je odbytá v několika málo okamžicích a kamera se okamžitě vrací na to hlavní, kvůli čemu se všichni sešli, totiž k záběrům na idoly tehdejší doby. Populární Rat Pack pamatují především milovníci staré Ameriky 50. a 60. let a ti ho budou zbožňovat i dnes. Pro všechny ostatní je Dannyho Jedenáctka zdlouhavá krimikomedie s trochou výborné hudby, pohodové atmosféry a břitkého konverzačního humoru. Tedy nic co by nebylo k nalezení v libovolné veselohře s Cary Grantem, Walterem Matthauem či Jackem Lemmonem. Ty jsou ovšem dějovější, lépe gradované a hlavně celistvější. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

6/10 Tak slo to, ale cekal jsem vic... od tech jmen, co za tim stoji. Cela prvni pulku se parta jenom dava dohromady a to je kapku nudne, protoze komedie je to tak ze 20%. Pak se konecne neco zacne na chvili dit a konec - teda konec jeste neni, tak se nastesti objevi Romero, ktereho mistni pseudodatabaze ani nezminuje, a doda konci stavu - ehm tedy spis whisky ;]] a tim padem aspon konec vse napravi. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Třetí zlodějské krimi roku 1960 a asi to nejlepší. Musím teda říct, že remake mě bavil o něco více, protože měl lepší herce. Sinatra, Davis, Martin byli hlavně zpěváci a herci až v druhé řadě. Navíc se to dost dlouho rozjíždí, než se vyřeší všechny seznamovačky, rodinné vztahy. Nicméně plán na vykradení pěti kasin v Las Vegas nemá chybu, je špičkově provedený a celá ta atmosféra Las Vegas počátku 60. let je fantastická a celé je to natočené s lehkostí, šarmem a švihem. Do toho hraje ve své době zapadlá písnička Ain´t That a Kick in The Head, kterou ale znám ze hry Fallout: New Vegas. SPOILER: A tak je opět kaňkou konec... jen co jsem viděl šílený plán propašovat peníze v rakvi mě byla pointa jasná. I tak 4* nechám a pro mě krimi/thriler roku 1960. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Inu.. snímku nelze upřít povedená atmoféra a silné charismatické osobnosti, jakými Dean Martin a Frank Sinatra bezpochyby byli. Příběhová stránka mě už tolik nepotěšila, občas jsem se nudil, proto tedy dávám pouhé 3*. Co ovšem nemělo chybu, tak to písničky v podání Dean Martina. How lucky can one guy be, I kissed her and she kissed me, Like the fella once said, Ain't that a kick in the head? The room was completely black.... ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnuti komentu od "monolog" remake tohto filmu z 2001 som pozrel aj original z 1960. Je pravda ze tu panuje priatelska atmosfera herecky ozaj pekne myslim prirodzena krasa, skoda vsak ze vela priestoru nedostanu. Na tu dobu slusny snimok ale bez nejakej dejovej linie pride mi to take chaoticke a lupez planuju az niekde v strede filmu aj to len niekolko minut, co by malo zabrat najviac snahy, aj ked zaver je zabity "co je to za zvuk...", remake z 2001 pekne na seba nadvezuje dej sa zamotava a odmotava priprava je prepracovana do detailov, samozrejme starsi snimok prerobit je jednoduchsie ako nieco nove vymysliet. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Tony Curtis, Jackie Gleason a Milton Berle měli nabídnuty cameo role. (Kulmon)
  • V německé verzi se postava, kterou hraje Frank Sinatra jmenuje Frankie Ocean. (Kulmon)
  • George Raft, který se ve filmu objeví v malé roli majitele kasina, skutečně v minulosti pomáhal newyorskému Bugsymu Siegelovi s financováním a propagací kasina Flamingo. (Mr.Hudson)

Související novinky

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Gosling a Robbie opět spojí síly

Gosling a Robbie opět spojí síly

20.08.2022

Hvězdy chystané Barbie Margot Robbie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049) se znovu shledají. A to vlastně už velmi brzy, Gosling se totiž podle všeho čerstvě upsal chystanému… (více)

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

21.05.2022

Herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl, Focus) se v příštích pár letech nezastaví. Vedle toho, že ji chtějí producenti Pirátů z Karibiku do nového filmu, tak se nyní upsala také rebootu Dannyho… (více)

Reklama

Reklama