Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý koncept o trojici gerontů, kteří se ve vší počestnosti rozhodnou na stará kolena zabezpečit sebe a své nejbližší a ochudit zlý svět o trošku těch penízů. Žalostně jsem ve filmu postrádal větší příval humoru, nicméně jsem se díky herecké elitě nenudil. Jako ryze odpočinková záležitost snímek zřejmě své diváctvo nezklame. Celý průběh filmu je hrubě nepravděpodobný. Rychlokurzem loupení od Mexikánce počínaje a podivným zajištěním alibi končíce. Vyšetřování loupeže v samotném závěru mi z celého filmu přišlo vůbec nejzajímavější. Příjemný snímek, který vám rozhodně dokáže zpříjemnit příjemný večer. Přeci jen jsem ovšem podvědomě čekal poněkud intenzivnější a divácky zajímavější podívanou. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka ve stylu Stand up guys, kterou si již zřejmě znovu nepustím, ale vesměs jsem se dobře bavil a ač by mě mohlo mrzet, že velikáni typu Caine nebo Freeman točí film z tohodle ranku a ne poprvé, vlastně je to jejich jediná šance jak uhrát ještě hlavní role. A pořád mají charisma a ostrovtip, takže proč ne...7/10 ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Tři staříci si potřebují obstarat prostředky na důchod a inspirací jim přinese bankovní loupež, která se samosebou vydaří. Je vždy fajn vidět tuto starou gardu, jen škoda, že dvě třetiny filmu se nese ve vlažném tempu. Scénář hercům příliš nepomáhá se rozjet do vyšších obrátek a místy některé utahané dialogy, pasáže nudí. poslední půl hodina dostává naopak rychlý spád, který filmu prospívá a když si člověk odmyslí velkou jednoduchost a banalitu vyústění závěru, je to docela fajn. Nicméně si nemůžu pomoci, že jsem s tímto obsazením dostal prostě málo muziky.......5/10 ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Len by ma zaujímalo, ako sa pri sledovaní musí cítiť dôchodca, ktorý sa potýka s podobným pálčivým problémom, ako hrdinovia tohto snímku. Ponoriť sa do toho a rozpitvať to do dôsledku, bude desať odpadov! málo. S rovnakým námetom sa núkalo ísť inou cestou, kráčať v objatí iného žánru. To by bola katarzia... Ale veď dobre, nech sa páči - Hollywood. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Je příjemné si po všech těch akčních a "přestřelených" filmech dát i něco, u čeho se člověk zasměje pár normálním vtipům, a kde se dočkáte výborného příběhu s neobvykle vymyšlenou zápletkou. Hlavní herecké trio je jasnou zárukou kvality a především dokazuje, že do starého železa ještě ale vůbec nepatří. Bez této trojice bych si film teď nedokázal představit, nemělo by to potřebnou jiskru navíc. Jak jsem již řekl, tak se zde najde i pár momentů k pousmání (scéna v supermarketu je boží, stejně tak i jednotlivé výslechy po loupeži). Je nadmíru samozřejmé, že nápad vyloupení banky triem mužů v penzi je dost nadnesený, ale proč ne. Dnes je tolik potrhlých témat, že tady tento mi přijde ještě v mezích normálu. Hudební ozvučení mě dost překvapilo, protože bylo perfektně zvolené a dost dobře znějící. Konec mě dostal, protože z toho nakonec všichni tři vzešli beztrestně (ale takto vše předem připravené v zásadě bez chybičky je na potlesk, notabene jak tvářil detektiv, když mu všichni tři říkali své alibi na dobu během vyloupení banky a on jim nemohl nic dokázat). Skvělý film, který je sice jednoduchý, ale někdy je jednodušší lepší než cokoli jiného. Za mě dávám 78 % ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. března 2017 v SVA Theater v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama