Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Nezávislý a pomalu vedený psychologický thriller s výborným obsazením a excelujícím Cillianem Murphym, kterému tahle komorněji laděná "poloha" sedla více než bohémská role ve Snídani na Plutu. Debutující Lander si rozhodně ostudu neudělal, atmosféra snímku je příjemná a stupňující se a nechybí ani prvky paranoie, bez kterých by prostě tenhle film se svým námětem fungovat nemohl. Na druhou stranu, nějaké výraznější vypointování by rozhodně na škodu nebylo. Celý ten námět je totiž nesmírně zajímavý a přestože v tomhle podání není špatný, nelze se ubránit pocitu, že se z toho dalo vytěžit víc. Mnohem víc. 75 % ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, ale ničím nepřekvapující film. Celou dobu jsem čekala, že vyjde najevo, že hlavní postava někde doma ve sklepě schovává mrtvolu své matky. Cillian Murphy je ve své dvojroli velice přesvědčivý a zároveň ještě kupodivu ošklivější než obvykle. Michael Lander je každopádně nadějný režisér. 6/10 ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Film jsem objevil na stránkách čsfd tak jako všechny(a že jich je),který v posledních letech nebyli na dvd ani v kině.Zaujal mě perfektním obsazením,a protože se uváděla cena 59,-,koupil sem ho ve stánku z novinama.Překvapivě stál 99,-,a stál za hovno.Vleklé psycho drama,jak od Hitchcocka,prostě děs.A tak dvd v pěknym obalu letí do popelnice.Jedna hvězda navíc za Ciliana Murphyho,jeho schizouš byl zahranej vskutku bombově.30%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Peacock je rozhodně film hodný pozornosti a jde o velice podařený start začínajícího režiséra, kterému přeji hodně zdaru v další práci. Solidně vybudovaná atmosféra a hlavně výkon hlavního hrdiny/ky patří k tomu nejlepšímu co je zde k vidění. Nesmím však opomenout pochválit ani kameru či hudební doprovod, kteří se rovněž slušně podíleli na celkové lehce nadprůměrné podívané. Je jen škoda, že si tvůrci více nepohráli se samotným závěrem filmu. Čekal jsem přece jenom nějaké pořádné vyvrcholení. 60% ()

Sonnik 

všechny recenze uživatele

If he only knew what she was doing. Film Cilliana Murphyho, který po tomhle bude určitě pokukovat po nějaké té sošce. Jeho schizofrenik na druhou je parádní. Celkově je Peacock dobře napsaný a hodně těží s atraktivního námětu, atmosféra je krásně komorní a ke konci značně přituhuje. Nebýt otravné Page, tak bych si to užil víc. "I´m the man of the house!" ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama