Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Rozdvojená osobnost a pro mě neskutečný zmatek, který se kolem toho vytvořil, daly vzniknout nezajímavému filmu. Už jen to, že sem vůbec nepochopil to rozdvojení osobnosti, asi sem se na to moc nesoustředil, lépe řečeno sem se přímo nudil. Těšil sem se koho tam ta ženská/chlap, co byla od pohledu divná/ý a hlavně v hlase, zmasakruje a nakonec nic, stejně tak sem se nedočkal ničeho ohromujícího ani z mysteriozní postavy dítěte. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mimochodom , Susan Sarandon stvárnila postavu menom Fanny Crill a slovo ' fanny ' v anglickom ( nie v amer. ) slangu znamená ' kunda ' . No nie je to funny ? BTW , film stál zahovno ! Pre mňa bol veľkým sklamaním . Pozerať sa na to , ako sa Cillian furt prezlieka, oblieka , je milý , je nervozny a čakať na starostove zvolenie, tak to chce peknú dávku trpezlivosti. Možno si to tvorcovia uvedomili a zachránili ma tou stopážou , za ktorú ja udeľujem práve tú jednu jedinú hviezdičku , inak by to bolo jasné ... ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nebýt to taková strašná sračka, tak by člověk skoro řekl, že si Murphy mohl jít pro Oscara. To by ovšem musel scénář stát za něco jiného než za hovno. Jestli v tom byl nějaký odkaz na Psycho, nevím, ale pokud ano, tak se to hodně nepovedlo. Popisek je silně zavádějící, spíš tam mohlo stát jenom píčovina. 30% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Peacock je rozhodně film hodný pozornosti a jde o velice podařený start začínajícího režiséra, kterému přeji hodně zdaru v další práci. Solidně vybudovaná atmosféra a hlavně výkon hlavního hrdiny/ky patří k tomu nejlepšímu co je zde k vidění. Nesmím však opomenout pochválit ani kameru či hudební doprovod, kteří se rovněž slušně podíleli na celkové lehce nadprůměrné podívané. Je jen škoda, že si tvůrci více nepohráli se samotným závěrem filmu. Čekal jsem přece jenom nějaké pořádné vyvrcholení. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Nikdo tohle nechápe. Skilpovi byli vždycky známí svým tajnůstkářstvím.... Nejdřív to vypadá, že posmrtná závislost na matce bude strašidelným průvodcem po celý film a rozdvojená osobnost bude mít něco za lubem. Uteče 50 minut a je to trochu nuda. John/Emma by se měl(a) konečně vymáčknout. Jít do akce, něco udělat, někoho zabít... A tak příběh z baráku, který zažil hodně špatnýho, stojí na výkonu C.Murphyho (což je hlavní pozitivum!). A všichni ti ostatní známí herci jsou jen ,,nahrávači“. Podivný příběh. Nevím, co o tom napsat víc. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem svoje máma. 2.) Hledám ,,nejzajímavější“ města v USA. 3.) Uspokojují mě podivní lidé. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama