Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

heyda 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že se nepodařilo tento námět ani v tomto případě zpracovat kvalitně a realisticky, přitom se toho dá tolik vymyslet. Znova mi vadilo, jak se Amíci dívají na Evropu. Snad se jednou dočkám hororu, kdy přijede partička evropských vysokoškoláků do USA a tam si je podají nějací degeneři :-D. Celkově mám z toho rozporuplné pocity. Největší problém je asi v tom, že samotný námět nenabízí vůbec nic nového, takových hororů jsem totiž viděl už kupu. 45% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Krv, rezanie,kliešte,skalpel,krv...už ma to pomaly prestáva baviť. Nikdy som nemal problém s podobnými zhovadilosťami, ale čo je moc to je moc. Príbeh úplne bez nápadu, predvídateľný bez akejkoľvek prekvapivej scény a s tupým rozmýšľaním hlavných hrdinov. Nič nové...V niektorých podobných filmoch som sa snažil vytvoriť nejaký "vzťah" k hlavným hrdinom, ale tu sa to fakt nedalo. A za to môže aj Thora Birch ,ktorú považujem za jednu z najnesympatickejších herečiek aké Hollywood splodil... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nicim vynimocny horor od rezisera Gideon Raffa o hororovej ceste vlakom, pocas ktorej skupinke studentov bude odobrata vacsina telesnych organov pre obchod s tymito organmi. Hlavna herecka Thora Birch sa sice snazi, ale viac ako priemerne herecke schopnosti zo seba nevyda, zvysok hercov sa vacsinou trapi. Ako zaujimavost mozno uviest fakt, ze tu hral Ivan Barnev /Obsluhoval Jsem Anglickeho Krale/. Aspon ze Vlak do pekel mal aku-taku strasidelnu atmosferu a efektivne vyvrazdovacky. 68 % ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vlak do pekel je skutečně otřesný horor!Já už jsem ho tedy neměl rád před začátkem,protože Thora Birch je zárukou odpudivosti,nesympatičnosti a herecké trapnosti.To jsem ještě ale netušil,že bude v tomto směru převálcována téměř celým zbytkem zde přítomných hereckých "es".Takže po herecké stránce odpad!Čím jsem se nechal ale ke shlédnutí zlákat bylo zde avizované množství gore.No,bylo zde.Toť vše.Nevýrazné na pohled,průměrné na efekty,bezvýznamné pro děj.Samotná zápletka též unikátní věcička.Že to bylo celé nesmysl bych ještě kousnul,ale tolik filmařských kiksů,nedomyšlených scén a doslova amatérských výšplechtů,to jsem už pobíral daleko hůř.Závěrečná scéna pak už jen potvrdila,že tupost filmařů vážně neznala hranic.Napětí též absolutně žádné,neboť hned od začátku je prozrazeno kdo,co,jak atd.,takže i zde ničem.A nakonec i atmosféra nulová,Vlak do pekel mě nedokázal totiž ani příjemně zhnusit,ani vylekat,ani pobavit,ale zato nasrat mě se mu povedlo na jedničku.Prostě hrůza! ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Jediný, co můžu ohodnotit kladně, jsou efekty a provedení eliminací (nejlepší je pro mě asi kousek s páteří). O ostatních věcech jako je atmosféra, herci, příběh a průběh se to ale říct nedá. Když to vezmu postupně, tak atmosféra vlaku není ničím zajímavá a také tím, že existuje jen jedna cesta skrz vlak, docela nudná. Herci jsou pak typické oběti, o nichž se nemusíme nic dozvědět, protože jediná jejich úloha je být dřív nebo později eliminován a cokoliv, co podnikají do doby, než se tak stane, prakticky nemá žádný význam. Příběh je pak docela uhozenej a těžko uvěřitelnej . . . Nehledě na to, že si američané možná doopravdy myslí, že po Evropě jezdí vlaky, ve kterých vás bez větších problémů zbaví orgánů tak, aby byly ještě použitelné. Slabší ** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno