Reklama

Reklama

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

  • Kanada Blood Countess
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních... Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

RypavaDvojka odpad!

všechny recenze uživatele

Děj (dáli se to tak vůbec nazvat) by se vešel klidně na 20 minut. Film zblouhavý, utahaný, nezajímavý a vážně je řazen mezi pornografické? Vždyť to bylo takové české porňo… Tváří se to že něco bude a ono … nic... Nechtít zkouknout celý žebříček nejhorších, tak na to nehrábnu ani lopatou. Vyhnout se obloukem. 0% ()

smolicek04 

všechny recenze uživatele

České filmy sa predsa nehodnotily na odpad, tak ani tento krát aj keď to má síce namále. Proavdu povediac mi tam najviac chýbalo napetie a tak ako to zahrali herci, to vie aj moja senilna babka. na začiatku 30 minútove ticho a po chvíli krik no žiaden strach. Išiel som do tojo z tým že sa mudem báť, alebo lepšie povedané aspoň to trocha pochopím ale ako sa zdá tak je to nuda. Mierne erotické ako sa tomu vraví, je podla mna hlúposť a to že sa nikto pred svojou smrťou nebojí je dosť blbé a hlúpe. ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

""" M a t a f a k a b i č n a h o l ý š i t ! ! ! """ . . . Dovolil jsem si tímto z plezíru, leč myslím výstižně okokotmentovat film, který jsem viděl z rychlíku. S použitím pytlíku Č.S.D. (Čudláka Simandla Dílo)... :-o.. - - - Leč páně pissmandla vedu v patrnosti. Horší jak potjebrané spissy. Nu a tak když může tento drzý kulturní vřed mandlovat lid svými sračkami (zde tedy coby parazit na díky J.J. zvýšenému zájmu o A.B.Č.), je třeba tyto prostě pochcat... . . . Llojzo - a už se na to vyser!!!... :--( . . . :o))) - - - - - (Poprvé nahlédnuto, ne(do)viděno a viděno už více nebude, kokotmentář zde jako naprosto zbytečný - 2.9.2008) ()

petz1985 odpad!

všechny recenze uživatele

naprosá hrůza. Tento kus hnoje je naprosto neskutečný, až do shlédnutí tohoto filmu jsem myslel že mne erotické scény ve filmech nemohou nudit natolik abych od nich odešel a šel dělat něco zábavnějšího, třeba strouhat tužky. film je plný strašných pokosů o herecké výkony, dementními dialogy, naprosto strašnou hudbou, která nesedí ani k jedinné scéně, a hraběnka Bathory když promluví tak máte chuť vypnout zvuk. no to by asi bylo všechno. snad jen ještě kozy některý pěkný a je jich dost, a poslední potěšující věc tohoto filmu - je kratký, i když vám přijde že trvá alespoň dvakraát až třikrátolik ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Je to nejhorší Simandlův film? Ne. Má smysl se na to dívat? Ne:-p Spíš mě zaráží existence hned tří různých verzí (česká dabovaná 67 min., německá dabovaná Bathory: Gräfin der Lust 77 min., anglická verze dle IMDb 86 min.), která se nedá vysvětlit různým počtem framů za sekundu nebo sestřihem jedničky a dvojky do jednoho filmu... ale nemám sil, koukat na to znovu... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama