Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Kouzelná hollywoodská blbina, která je tak kouzelná, až je kouzelná... Sice je to naprosto neoriginální a Wilson chce bát Black, po dvaceti minutách jsem si na něj zvykl stejně jako na kapelu šprta, frontmana, co vypadá jako James Franco a sličné basačky. Pár vtípků mě upřímně rozesmálo a kapele jsem fandil, takže Rocker splnil svou úlohu lehké, "brainwashingové" komedie na jedničku. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Rainn Wilson je čím ďalej tým viac mojim obľúbencom(v Office nemá jeho Dwight chybu) a kraľuje aj tomuto filmu. Príbeh o tom, ako teenagerská kapela vďaka videu na youtube uzrela svetlo slávy je síce ako inak pomerne trápny, ale dáva to zámienku aspoň na skvelé gagy i hlášky vo Fishovom podaní. Ale osobne sa mi páčila viac hudba Vesuviusu:). A Will Arnett s anglickým prízvukom ako líder Vesuviusu – to je na nezaplatenie. S prehľadom za 4 hviezdy. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

celkom slusna komedia o rockerovy ktory odmietal zostarnut... cely film slape v pohode s typickym scenarom mapujucim zacitatky a samozrejme i krizu v skupine, okorene to je faktom ze v kapele su mlade decka ktore maju uplne odlisny nazor na zivot a svet ako "fish"... ma to par dobrych vtipov a hlasok ale nevyhne sa to i nechutnostam typu zvracanie do ruk:-) najlepsie frky pochadzaju od manazera skupiny ktory je ako z ineho vesmiru... ale fakt by ma zaujimalo komu sa pacili pesnicky hlavnych hrdinov lebo pre mna boli nechutne emo... ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Objektivně to je asi na hvězdy tři a sedmdesát procent. Jenže recenze je vesměs hodnocení subjektivní. A protože bigbít je moje srdeční záležitost, tak si musim trochu přisadit. Sice zdejší rock je ten klasickej vyměklej filmovej, ale to už se holt nedá nic dělat. Vtípky se povedly vymyslet solidní a nejednou jsem se u nich nejen ušklíbl, ale i nahlas zasmál. Fish je magor, jak se sluší a patří a Wilson zahrál skvěle. A i zbytek herectva se k němu podařil šťastně vybrat. 80 % Oblíbená část- Fish VS dodávka se zbytkem Vesuvius ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama