Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, jednoduchá a popritom veľmi zábavná komédia so skvelou rockovou hudbou. Ten, kto mal rád film School of Rock , tak ten si nájde svoje aj v tomto filme. Má to samozrejme iný scenár a príbeh, ale ten hlavný motív je veľmi podobný. Prečo vlastne vidieť tento film? Kvôli, vtedy dvadsať ročnej, krásnej E. Stone a hlavne kvôli veľmi smiešnemu účesu B. Coopera. No a hlavný dôvod: ROCK FOREVER!!!! Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

milanhanic 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, u kterých se takto hodně zasměju. Nejlepší scéna je, když běží za dodávkou proradnách již bývalých spolukapelníků. Taky dobrá hláška: ,,On je zombie". U toho jsem se málem počůral smíchy :D. Jen bych změnil hudbu ve filmu, jinak perkfektní komedie. Také plusem je role Ch. Applegate, kterou všichni známe ze seriálu většího kalibru Ženatý se závazky. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Vesuvius a parádní hudební začátek. Někdo má kočičí pracku, já mám kapsu zvratků ( Možná se tam ta scéna nehodila, vypadalo to jako výsměch rockerům ). První technický problém, první oprava ...A. D. D. jste suprový!!..první fanynky. Film je hodně předvídatelný a v některých částech i nechutný. Jinak průměrná sranda. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Druhá Škola Rocku to tak úplně není, ale že bych se nudil, to rozhodně ne. Rocker šlape skoro stejně dobře, akorát ho ubíjí nedotažený scénář a sem přiletí trapný vtip, který musí Wilson rychle žehlit nějakou hláškou ("Too loud is not in my vocabulary." :). Písničky jsou fajn, zbytek obsazení taky a vůbec mám pocit, že je Rocker ideálním filmem na zamračené sobotní odpoledne. Jo a terminátoří běh vládne :) ()

pugs 

všechny recenze uživatele

"Budeš mít víc koček, než v městském útulku. Sežeň si dva ptáky." Robert Fishman, prezývaný Fish, mohol mať kariéru, o ktorej sníval, no sen sa nesplnil. O 20 rokov si to mlže zopakovať. Rocková komédia, ktorá ničím nenadchne a príbeh je 100krát opakovaný, že už vás nič neprekvapí (románik na konci, všetko sa skončí dobre; toto nie je spoiler, to tušíte od začiatku). No od rockových komédíí, ktoré nám napríklad dodal Jack Black nesiaha Rocker ani po päty. A úprimne? Radšej by som si vypočul Vesuvius na playback ako ešte raz A.D.D. Pop nemám rád a podstivý rocker ako bol Fish? To už v žiadnom prípade:-) 6/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama