Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príliš slabá snímka, kde ma ani tá okatá Emma Stone nebrala, viac som sa obzeral za Christinou Applegate. Nejak som si neužil ani hudbu, ani srandu. Ako komédia je to v skutku veľmi slabé, možno som sa pár krát pousmial, rozhodne som sa ale nahlas nesmial, čo sa týka hudby, je to príšerné. Miesto hudby rocku je tam jeden "slaďouš" čo spieva na spôsob Biebera. Cez toto všetko čo som napísal to ale tak nejak odsýpa a vy sa až tak dlho teda nenudíte, ale od názvu snímky "The Rocker" očakávate naozaj viac. Snímka je asi viac nameraná na teenagerov, než na starých tvrdých rockerov. No a ja nie som ani jedno ani druhé. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Úvod hodně navnadil, pak se to zadrhlo. Žádná velká legrace to nebyla, příběh byl předvídatelný a neinvenční tak, že by ho tak napsalo 99 ze 100 rockerů během chvilky, a přehrávání Rainna Wilsona bylo chvílemi otravné, i když je třeba přiznat, že pár takových skutečných rockerů znám. Pojem rock a rocker tady v podobě nové kapely dostává dost zabrat, takže 99 % diváků tohoto filmu by šlo asi na koncert oné konkurenční kapely, která kdysi bubeníka vykopla. Ale když už tedy inovujeme a ve filmu reflektujeme, že si dnes pod pojmy rock a rocker vybaví leckdo něco jiného, je dobře, že byl užit poměrně věrohodný virální způsob, jak vznikl zájem o kapelu. Fanoušci Ala Bundy ocení přítomnost výborné Christiny Appelgate v roli rozumné mámy, v níž ale herecké srdce pořád někde tepe. Nadhodnocuji. Co si budeme povídat, jedna nebo dvě hvězdičky by o kvalitě filmu vypovídaly lépe. ()

Reklama

Phillo 

všechny recenze uživatele

Ďalšia, nepríjemne priemerná "komédia" tohto roka, ktorá je viac hudobným filmom než komédiou. Je mi veľmi blbé to hovoriť, ale Rainn Wilson nie je skvelým hercom (čo dokazuje scenáristickú genialitu tvorcov Office) a nedokáže utiahnuť celý film. Vedľajšie postavy sú nevýrazné, hudba priemerná a záver nedotiahnutý. Rocker ani nemal na viac, je len ďalším z rady filmov, ktorým sa čím ďalej tým radšej vyhýbam. 45% ()

milanhanic 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, u kterých se takto hodně zasměju. Nejlepší scéna je, když běží za dodávkou proradnách již bývalých spolukapelníků. Taky dobrá hláška: ,,On je zombie". U toho jsem se málem počůral smíchy :D. Jen bych změnil hudbu ve filmu, jinak perkfektní komedie. Také plusem je role Ch. Applegate, kterou všichni známe ze seriálu většího kalibru Ženatý se závazky. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina i téma filmu hodně připomíná Jacka Blacka a Školu Ro(c)ku, popř. Krály ro(c)ku. První zmíněný film je určitě lepší, druhý zase horší, takže toto je taková zlatá střední cesta. Hudba tady byla opravdu dobrá a pobrukovala jsem si u toho a komediální prvky byly taky dobré, takže rockovým fanouškům rozhodně doporučuju. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama