Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

Romeo5 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesyceni lacinými i kvalitními filmy, už s nepotřebou shlédnout vše co vypadá zajímavě a zajímavé je, se po spuštění Dětí Anakondy během chvilky sešla konečně má rodina a společně se výborně bavila. :) Co nejvíc zaujalo? David H. s pistolkou, mířící z okna jeepu, nejspíš hledající 20 m dlouhou anakondu :) ,jedna z členek komanda po zjištění že jí z nohy čouhá přelomená kost, pronesla do vysílačky" asi mám zlomenou nohu" :) a konečně opět David H. stopař, po nálezu krve na listech , nás konečně usadil nadobro "kde je krev- tam je hodně krve".No a šli jsme do kolen všichni :) .Jinak po cestě autem v pozadí puštěná ubíhající krajina, také nebyla k zahození. :) Moment když David říká "kryj mě" ona odpoví "dobře" a jeden moment mu míří na kostrč je taky megahustej :) Opravdu vše velice komické, groteskní a trapné :) ()

Rudinsky odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka ultimátneho rangu, kedy aj to niečo (a bolo toho skutočne málo) z predchádzajúcich dielov posiela do zadku Míč Bjúkenen, ktorý bije anakondy jednu od druhej, a tie pri tom vydávajú zvuky ako prasce na bitúnku. Digitálnu animáciu "monštra" robili vo Photoshope, a navyše, v tomto filme je toľko technických chýb, že ste si ich možno ani nevšimli (ľudia prechádzajúci sa v pozadí a pod.) Navrhujem vytvoriť ešte jednu súťaž, ktorej hlavná cena bude zlatá anakonda... ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Zaujímavosti : Hudobný doprovod k tejto pakárni namixovala skupinka tiežmajstrov s názvom " Osprostel som a som hluchý “ a filmové triky si vymodlil víťaz okresnej súťaže osobitných škôl a to konkrétne družstvo " Windows 1973". Na premiére filmu padla na záver súťažná otázka : " Aké povolanie má herec Hasselhoff ? " a všetci prítomní neskôr riešili problém meniaceho sa obvodu hrudníka hlavnej hrdinky v jednotlivých fázach filmu, lebo aj tak si z toho všetkého pamätali len jej kozy. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Tak to byla síla :D Po dokoukání jsem myslel, že vrhnu kachnu po včerejším rumovém opojení. Kvalita monstra mi přišla naprosto otřesná, David ten předvedl taky velký kulový a celej film s náběhem na další díl stál víte za co.... Pro mě velké zklamání, protože jsem se docela na to těšil, předešlé dva díly mě docela zaujaly, tak jsem si myslel že udrží 3 aspoň stejnou laťku... Mýlil jsem.... 1* za toho černýho kluka, kterej si nezasloužil zemřít :D ()

Étienne 

všechny recenze uživatele

Peniaze boli asi tak na občerstvenie (destilátové) pre Davida a dva predné zuby vsadené do obrovskej hadice. Jediný, kto skutočne niečo zahral, bola úbohá kozička. Ale za nezabudnuteľnú hlášku "Říkal mi to jeden lovec, co sem moc dlouho koukal anakonde do očí. Najednou upadl do hypnózy. Sežrala ho zaživa." pridávam hviezdičku ako záchranu z pomyselného bahna odpadu, pretože takéto typy filmov sú označkované očakávaním očakávaného, preto niečo neočakávané prináša na divácky tanier aspoň kúsok zábavy. I keď rozhodne nechcenej. Napísal by som viac, ale tá záhradná hadica pred domom sa mi nezdá... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)
  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)

Reklama

Reklama