Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

castor 

všechny recenze uživatele

I po snězení dortu, který zpatlali pejsek s kočičkou, nemohlo být tomu velkému zlému psovi tak špatně jako divákům, kteří prošli tímhle filmovým dnem. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Třetí Anakonda je (stejně jako ta druhá) jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle látce nesmírně sluší!! Na druhou stranu je to pitomě vtipné.. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Tento film je síce asi taký užitočný, ako fľaša vodky na stretnutí anonymných alkoholikov, ale to nevadí. Hasselhoff ako tvrďák, k tomu pekná herpetologička a had, ktorý vraždí svoje obete aj chvostom. Film ma celkom prekvapil, je to síce béčko, ale na nič sa nehraje a v niektorých momentoch je príjemne hlúpy - až som sa musel smiať(napríklad, keď herpetologička spomína na všetky úmrtia, ktoré anakonda spôsobila a medzi nimi i na tie, pri ktorých vôbec nebola. Alebo keď je zoči voči anakonde asi minútu a pozerajú si do očí a potom skonštantuje, že ju asi nevidela, lebo bola od bahna a zopár ďalších). K tomu aj pár dobrých hlášok - pozerajúc sa na anakondu v teráriu - "Completely motionless, just like my first wife." Cgi efekty tradične veľmi zlé, ale who cares. Dám tri hviezdy - nech nežerem. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-rumunský snímek „Děti anakondy“ dokazuje, že ani potenciálně docela cool béčko není snadné natočit a nepomůžou tomu ani známější a relativně ikonická jména. Když se tvůrci vykašlou na to, aby chtěli svoje diváky bavit a jen otrocky natočí nějaký základní a jednoduchý příběh, nedá se očekávat, že by z toho skutečně mohlo vylézt něco koukatelného a smysluplného. ()

1V4N 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí jednotky, ktorá bola vcelku dobrá (možno je to tým, že tam hrali herci ako Jennifer Lopez, Owen Wilson a raper Ice Cube) prišlo pokračovanie s názvom: Honba za krvavou orchideou. K tomúto filmu sa nebudem vyjadrovať. Samozrejme ako sme na američanov zvyknutí, muselo prísť ďalšie a to tretie pokračovanie. Hlavnou postavou je David Hasselhoff o ktorom si tvorcovia mysleli, že keď ho nasadia do filmu tak to bude trhák. Bohužiaľ sa veľmi mýlili a film je prepadák. Jednú hviezdičku čo som dal je len za anakondu, ktorá pôsobí nie moc príjemným dojmom :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek odkazuje na Honbu za krvavou orchidejí, a tak motiv je stejný - vývoj léku na rakovinu a Alzheimera. A protože je televizní, nelze čekat zázraky. Speciální efekty jsou samozřejmě nevalné, avšak mnohem lepší než u části produkce The Asylum. Pořád mi vrtalo hlavou, jak může had trhat obětem hlavy (ale hezky, to ano), končetiny a překusovat je. Dobře, je to mutant s pomalu krokodýlí hlavou. Tím se i filmaři vyhnuli tomu, aby dodržovali vše, co má anakonda mít a čeho je schopná. Na druhou stranu mě velmi potěšil odkaz na vetřelčí ocas - v přímém přenosu třikrát! Pinkus připomněl Burkeho a opuštěná tovární hala loď Nostromo. Jen Amanda není holt Ripleyová. Gore dobré, dojde i na střeva ven. Možná nejlepší je hudba. Místy velmi vtipné! Když má Grozny v hrudi deseticentimetrovou  díru, Ammanda ho uklidňuje, že to bude dobrý. Podobných perel je více a mě bavily. Pootevřená zadní vrátka už ale nikdo neotevřel... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)
  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)

Reklama

Reklama