Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je katastrofa, tohle jsem nerozdýchal ani já, milovník béčkových až céčkových sci-fi a hororů. A to že dávám odpad Vás musí alarmovat! Z každé scény mi bylo vyloženě špatně, na to se vážně nedalo dívat. K hercům ani nic dodávat nebudu protože tohle herci fakt nejsou, režie katastrofální a víc podělat ji už nejde, příběh průměrný, triky jsou šílený, hnusný, odporný a trapný. Bléééé to je hnus tenhle film. ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je snad ještě horší než Disaster Movie a to už je co říct. Tolik nelogičností, efekty nerovnající se roku 2008. Na popsaní chyb by nestačíla ani kniha o 100 stráncích, jen pro příklad - Tyranosaurus vypadá jako směšný flek na obrazovce, který neustále řve, zemětřesení v důsledku běhu predátora je pouze chvění kameramana, hlas poručíka skupiny se dá srovnat s hlasem mutujicího 13-letého puberťáka, scénař psal někdo na WC při své ranní potřebě, nejvíc srandovní je skok čtyř ztracených a znovu nalezených lidí z helikoptéry na zem z 10 metrů na nohy to už jsem šel fakt dokolen a smál se Griffovi....a tak dál bych mohl pokračovat.... Prvních 3 minuty se dají, pak je to jen shit.... ()

Reklama

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o 4* hvězdách, protože mi to přišlo super. Už dlouho jsem si říkala, že když se točí parodie na westerny, zamilované filmy a tak podobně, tak by se měla natočit i parodie na Jurský park a jemu podobné filmy. Tohle mi pak přišlo fakt dobré, dokud jsem tady nezjistila, že to není parodie, ale že to je "akční fantasy film". Úplně zdrcená jsem to pak musela trošku přehodnotit... ()

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol filmového neumětelství! Na tomhle paskvilu je špatně úplně všechno - od scénáře, přes amatérské herecké nevýkony až po samotné provedení filmu. Úplně nejvíc mě ale dorazily naprosto strašné efekty, které snad někdo vyrenderoval na staré kalkulačce z muzea. I v 50 let staré Cestě do pravěku vypadají dinosauři lépe, ale už jen tímhle srovnáním vlastně Zemanovu klasiku zbytečně urážím, takže pardon. Chudák Michael Gross, sice to je béčkový herec, ale to je na tom fakt tak špatně, že musí účinkovat v takovéhle katastrofě? ()

PMakufka odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem narazil na tento film a když jsem se začetl do několika komentářů zjistil jsem ze jsem zvědav vidět konečně něco co jsem ještě "neviděl"..... A skutečně.... Trikově nabité akční sci-fi.....apokalypsa, cestování časem, žravé potvory... no jak tohle lze zvorat to mě mozek nebere. Na tomhle filmu je všechno špatně... ani střelba ze samopalů nevypadá realisticky... doporučuji shlédnout jen za účelem studijním, jak se filmy nemají dělat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno