Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Horolezkyně, horolezčata, bacha na popruhy. No, ale měl jsem to tušit, že s prasklým popruhem, to je o držku. O přesdržku to vlastně bylo od začátku po konec. Co taky, 49 a holky jak z loňského katalogu. Kolik že? 6let života v pustině? To na ten kus kovu nikdo nešlápl? Hod granátem na ptákoješterku bylo vrcholem okamžiku ... Armádní centrum a kde jsou vojáci?? ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Bóóže, to bola ale kravina. Najlepší záchranný tím námorníctva USA zlikvidovaný flusajúcou rastlinkou, niečím čo vyšlo z vody, ale vďaka roztrasenej kamere niet čo vidieť, sympatickou prerastenou jaštericou a lietajúcim Pterodactylom, od ktorého sa guľky z SMG-čka odrážajú, no šíp ho zabije na 150 metrov. Nesmiem zabudnúť na toho červeného T-rexa, ktorý vyzerá ako stiahnutý z kože. Tak deravý scenár s toľkými chybami sa nedá odpustiť, ani študentskému filmu. Povie mi niekto o čom bola tá zápletka s tím Tyranosaurusom pobiehajúcim po meste? Ak iba na zaplnenie času, hrôza a strach na to pomyslieť. Celé to cestovanie časom som celkom nepochopil a po konci filmu mi ostal na tvári taký tupý výraz, ktorý vyjadroval slová WTF? Asylum sa opäť vytiahlo. Nula percent=ODPAD! ()

Reklama

Anduril 

všechny recenze uživatele

Naozaj to bola riadna hovadina. Teraz ľutujem že som si nepozrel najprv hodnotenie. Technické efekty - nula bodov, herecké výkony - nula bodov, príbeh - nula bodov + kopec dier v deji, jediné čo si zaslúži jednu hviezdičku je námet. Ale tyranosaurus bol v meste už v jurskom parku 3, a to že bol prefíkaný bola naozaj kravina. nikomu to neodporúčam pozerať, ale kto nájde odvahu a vydrží to do konca klobúk dole. Ja som to vydržal iba kvôli taliančine... ()

Wenca888 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se chtěl na tenhle film podívat jenom kvůli zdejší "reklamě". Chtěl jsem vidět, jak vypadá jedenáctiprocentní akčně-dobrodružný film. Takže jsem si myslel, že vím, do čehu jdu. Ale že to bude až takový extrém, to jsem opravdu nečekal. Herecké výkony maximálně amatérské, scénář ještě amatérštější, velké množství různých nelogičností a efektům by se zasmáli i v 50.letech minulého století. Teď už vím, že nejhorší způsob, jak zabít 80 minut života je ten, když se člověk dívá na 100 Milion BC! Tenhle pseudofilm se každopádně zařadil na samotný vrchol mého žebříčku nejhorších filmů a myslím, že tam vydrží hodně dlouho... ()

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad ve srovnání s čímkoliv, co bylo doposud natočeno. Tato nebetyčná zhovadilost plná špatných herců a ještě horších efektů, s příšerným střihem a režisérem, co nejspíše na natáčení čichal toluen, není vhodná ani pro televizi, natož filmová plátna. Takovéto hovadiny by se měly povinně vysílat v nápravných zařízeních jako forma nejtěžšího trestu ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)

Reklama

Reklama