Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

adussh odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná pakárna! Příšerný efekty (kdyby byli žraloci plyšoví, vyšlo by to v tomto případě nastejno), nesmyslný scénář (panika nepropukla ani v momentě, kdy už žraloci vyžrali půlku města). Navíc to kromě groteskně nešikovných obyvatel Full Moon Bay, kteří padají přes palubu lodí (a vůbec rádi skáčou do vody z mol, člunů apod.) jako na běžícím pásu byla hrozivá nuda! Odpad! ()

pend 

všechny recenze uživatele

Ve filmu najdete snad úplně všechna klišé ze zvířecích horrorů. Samotní žraloci jsou pochopitelně digitální, ale docela slušně udělaní. Na TV film má slušné herecké obsazení a hlavně hodně vysoký bodycount. Počet zabitých jsem přestal počítat někdy po hodině filmu. A tohle nikdo ve filmu nevyšetřuje! Souhlasím s kritikou přemrštěné stopáže, minimálně hodinu bych vynechal. ()

Reklama

Shakers odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší s filmov kde je scenár strašne tupý, efekty strašne príšerne, réžia neschopná, herci totálne o ničom a mohol by som pokračovať takto až do noci.Proste je to skratka neskutočne hororový film.Má to dokonca napísané aj v žánri, tak čomu som sa ja vlastne čudoval ?Vlastne áno, čudoval som sa jednej veci a to je tých 160 minút.Proste ďalší neschopný film o žralokoch.Spielberg bude asi viesť dosť dlho a dokonca mu ani nikto nešliape na päty.Ale tak to mám rád, Spielberg proste musí byť najlepší.Ale mohli by sa už posnažiť. 9% - Odpad! ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl stopáž filmu řekl jsem si že skoro ve 3hodnách musí být alespoň něco co bude zajímavé. Už po půlhodině jsem se chtěl raději zahrabat 7metrů pod hlínu a vyhrabat až film skončí. Nestalo se a já film dokoukal. Být film o 80min kratší dal bych mu i tu jednu hvězdu, i když nevím za co, ale takhle je to jasný odpad. 5% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se budeš někdy na tohle chtít fakt podívat RADÍM TI! Fakt to nedělej! Není tam nic! Ale jestli seš uchyl (vlastně hrdina) na tyhle sračky a bude tě to fakt tahat jako bohužel mě, tak si připrav studenou vodu na polejvání hlavy a pár ručníku nasáklých studenou vodou či vodkou aby sis to mohl ždímat rovnou do držky, protože se u toho budeš prostě nejak muset zabavit, protože jinak kdyby ses na to JEN díval TAK BYS ZEŠÍLEL!! To je fakt jak čumět na českej seriál. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama