Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

kingik 

všechny recenze uživatele

Sex drive je vzácným úkazem mezi teenage komediemi. Dá se napsat, že kvalita se konečně po delší době do tohoto upadajícího žánru vrátila a nenapadlo by mě, že se to podaří tomuhle filmu. 18letý Ian (Josh Zuckerman) ještě neměl žádnou holku a už ho nebaví neustále poslouchat posměšky jeho bratra, že je buzík. Příležitost k vyvrácení těchto spekulací vidí v atraktivní, ale tajemné dívce Tasty (Katrina Bowden), se kterou se seznámil na netu. Ona po něm letí a nabídne mu sex, když za ní přes půlku států přijede, ale háček je v tom, že se nikdy neviděli, a co když dívka nemá čisté úmysly. Pro Iana to znamená tajně si vypůjčit auto od prudícího bráchy, na cestu přibalit dvojici nejlepších kamarádů a hurá za sexem a dívkou snů. Předností téhle svěží komedie je to, že inovuje zaběhaná schémata a vnáší do nich prvky, které spočívají ve změně charakterů postav, které by za normálních okolností fungovaly v tendenci očekávání. Znamená to tedy, že třeba obrýlený tlouštík (Clark Duke) je tu za playboye, anebo sexy kamarádka je pasována do role dívky, která má nouzi o muže. Humor už není tak oplzlý, ale spíš vyplyne ze situace, ve které se hlavní aktéři ocitnou, a je podáván nenásilnou formou. Spousta gagů je opravdu skvělých a trapnost jako by o sobě nedávala vědět, i když Seth Green trapný byl. Ovšem všichni herci hrají solidně, Josh Zuckerman je neokoukaný a nevtíravým výkonem si mě získal, stejně jako krásky Amanda Crew a Katrina Bowden v roli mrchy z internetu. Ian nakonec zasune a dobrá komedie s milou pointou v závěru, související s postavou Ianova bratra, kterého hraje James Marsden, je na světě. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mnoho jednotlivých scén funguje na výbornou, ale jako celek to dost drhne. Hlavní postavy moc zajímavé, či zábavné nejsou, navíc teda spousta vět na mě působila jako plkání o ničem (without balls, asi jak to píše Beky). Za to vedlejší postavy, to je smršť cool hlášek (Andy a Randy), ironie (boží Seth Green) a grimas, pohybových dovedností a nadávek (James "Cyclops" Mardsen). Ale jako chechat se nějaký obří koblize vážně nebudu. Několik momentů si klidně pustím znovu a znovu, ale celej film bych už nedal. 19 miliónů dolarů(rozpočet)/14,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sakra! Tak tohle bylo tak vtipný, až jsem téměř padal ze židle. 18-ti letý panic si píše na chatu s krásnou slečnou, která ho pozve na různé hrátky a tak se tento teenager vydává za ní. Zdá se to být povědomé? Ano, něco podobného jsme viděli v Eurotripu. Eurotrip byl vtipný, ale co se týče zábavnosti nesáha filmu Sex Drive ani po paty. Viděl jsem verzi Director's cut, která má 130 minut. Neni to moc na komedie něco málo přes dvě hodiny? Tuto otázku jsem si na začátku pokládal. Myslel jsem, že to bude vtipné první půl hodinu a potom bude procento zábavnosti pomaloučku k nulovému bodu. Ale pozor! Je to vtipné po půl hodině, je to vtipné po hodině a co víc, ba dokonce i po hodině a půl je to vtipné. Při některých scénach jsem se smál nahlas. Dokonce mi to nedalo a nějaké scény jsem si pouštěl párkrát dokola a slzy smíchu se jen řítili po tváři. Po skončení jsem nevěřil tomu, že to opravdu šlo přes dvě hodiny. Tak moc jsem se bavil, že mi to uteklo jak voda. Jakoby to šlo hodinu a půl. Herecké obsazení se zkláda ze 70% (pro mně) z neznámých herců, kteří mně docela překvapili. Největší třešničkou na dortu pro mně byl ovšem 35-ti letý James Marsden. Kdyby jeho v roce 1999 vybrali tvůrci American Pie do role Stifflera, tak by lehce nahradil Seanna Williama Scotta. Přemýšlím, jestli se na to nemám jít podívat znovu. Tohle opravdu stojí za to!!! ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ze začatku to vypadalo na další teenagerovskou ne moc dobrou komedii plnou trapren, nakonec se vytáhlou ve velmi slušný mix Road Tripu a Eurotripu s více, či méně zajímavými sekvencemi. Kultura Amishů byla velice přínosná pro film a velice vtipná, Seth Greene zaválel, jinak i tři mladí hlavní hrdinové docela obstáli ve svých rolích a celkově příjemná věcička co nenaštve. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Klasická, příjemná, americká komedie. Děj se dá snadno předvídat (ostatně jako u většiny komedií na tohle téma), proto je tak těžké dnes natočit alespoň z části originální komedii.... nikdo nechce koukat na American pie 100x jinak a myslím, že Sean Anders dal dohromady v celku solidní, nečím odlišnou záležitost. Pro odreagování je Sex drive určitě ta správná volba. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)
  • Na začátku filmu přijde Rex (James Marsden) vzbudit Iana (Josh Zuckerman) a stáhne mu a zahodí deku. V následujícím zaběru je ale Ian opět přikrytý. (Cheeker)

Reklama

Reklama