Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si člověk brouzdá po ČSFD (sekce KINO) a zaujme ho obrázek (plakátu), překontroluje si dojem na traileru, a pak se mu do ruky dostane "unrated dvd version"....Hned ze startu mi dva řízci (scénarista a režisér) vysvětlili, co znamená unrated version a to s takovou nadsázkou, že všichni puritánští "určovači" ratingu přístupnosti museli spáchat sebevraždu. Pak mi bylo Jamesem Marsdenem názorně ukázano, co to znamená opustit hereckou škatulku, mluvící koblihou, co je to nemoc z povolání a Amandou Crew, že někde ve světě existuje klon Avril Lavigne a Terezy Kerndlové. (=> dohromady a bez zpěvu). Zkrátka tady tvůrci knock-outovali všechny pokusy partičky okolo Judda Apatowa o nekonformní teenagervskou komedii. Nějaká ta hvězda navíc za čičinky, GT 800, supersarkastickýho Setha Greena (nevěřím mu ani nos mezi očima) a výše zmíněné Marsdena se slečnou Crew (cute). PS: Neříkám, že se to musí líbit všem, ale těm co "pochopili" toto, nebo a popřípadě toto se to líbit bude určitě. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct běžná teen komedie o jednom chystaném "zasunutí", ale ... Pěkně, citlivě, vtipně natočené. Divák se dočká chvílemi trošku Road Tripu, Prciček a Superbadu. Hláška "What's up. What's up" je neuvěřitelná. Takže co jsou pro mě pilíře snímku? Příjemné postavičky, které řeší obyčejné místy i neobyčejné problémy, pěkné holky (hlavně tedy Amanda Crew), vedlejší chuťovky jako Ezekiel Seth Green ve své životní roli. Zkrátka já zklamán nebyl a Sex Drive mi velmi pohodově zaplnil sobotní večer. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen-komedie se skvělym Pontiacem GTO a hromadou pěknejch buchet. Od začátku to svižně ubíhá k očekávanýmu finále, žádný velký překvapení se nekoná, ale to celkem nevadí. Prostě jsem se pobavil, i když se nemůžu ubránit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Jinak jsem viděl "normální" verzi, ale určitě se budu chtít časem podívat i na director´s cut... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě klasická, předvídatelná teen-comedy o cestě nesmělého panice za vytouženým "zásunem". Avšak tentokrát v mnohem lepším provedení, ve kterém se tvůrci nebojí přitlačit na pilu ale na druhou stranu se snaží tvářit v rámci možností reálně a nelijou na hrdiny zbytečné litry tělních tekutin. K výsledné velice dobré zábavě přispívá výborný výběr herců, kde svým výkonem překvapí hlavně James Mardsen a některé opravdu povedené a vtipné scény. Jen ta necenzurovaná verze, kterou jsem viděl je přehnaně dlouhá a přitažená (nejen) za vlasy. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to prostě úlet ve stylu Prciček, kterej mam moc rád. Jasně, někdo si tu může stěžovat na nulouvej příběh nebo nedostatečně svostnou režii či nulovej přesah a podobný píčoviny, který u filmů jako tenhle nehrajou žádnou roli. Od první do poslední minuty jsem se skvěle bavil. Pestrost vtipů a scének je tu perfekní. Ale na pět hvězdiček tenhle film posouvaj hlavně vedlejší postavy v čele se skvělym Marsdenem (jehož postava má ve finále menší rozuzlení, který jsem teda prokouk' už na začátku filmu :)) ), ale taky amišem Sethem Greenem nebo vandrákem Davidem Kroechnerem. Jak jsem psal, já se bavil naprosto skvěle a všem, co maj tyhle filmy v lásce to doporučuju a všem, co filmy tohodle rázu nemaj rádi prosím, aby na to radši nekoukali, protože si Sex Drive rozhodně zaslouží víc jak 65%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno