Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Drtic 

všechny recenze uživatele

Nemúžu se zbavit pocitu, že celej animák vzniknul jenom kvúli 3D efektúm které byli což musím uznat vynikající. Příbeh je takový slaný nemastný je videt, že tvúrci vsadili na jednoduchost co snímku dost ublížilo, ale už sme si zvykli, že animačky neurazí a menší diváci to umi náležite ocenit u staršího dívaka je to trošku horší, ale aspon si připomenem, že ničit oceán se nemá na co snímek jasne poukazuje. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem viděl hodněkrát (víc jak 20x, holt ještě byly směny na 3D projekci) a musím říct, že má jedno z nejlepších 3D. Příběh byl slabší a musím říct, že v některých částech jsem se dost nudil a bylo to zdlouhavé. Ale animace ušla, zmiňované 3D efekty perfektní a jako bonus písničky od Mika. 60% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další film, co jsem chtěl vidět jako malý. A tenhle mě příjemně překvapil. Ono to překvapivě vůbec nenudí, utíká to svižně a i když to má příběh strašně jednoduchý, i tak dokáže zaujmout, navíc všechny postavy tu jsou docela sympatické. Je to i pěkně animované. Jako ano, některé věci mi tu vadí, ke konci to citové vydírání bylo přehnané, ti hippies tu vůbec nemuseli být a vlastně celá myšlenka filmu (ekologická, jak jinak) mohla zůstat pouze u havárie ropného tankeru a občasného bordelu v oceánu (a Greenpeace mi zde nevadilo, protože pak celková myšlenka nemá na lidstvo jednostranný pohled). Přemýšlel jsem, jestli dát silné 3* nebo slabé 4*, ale za zmínku o jednom z mém nejoblíbenějších ostrovů Tristan da Cunha nakonec volím možnost č.2. Takže slabé 4* ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nuž, je to teda dobrodružná cesta, ale zdalo sa mi to málo vtipné, málo romantické, málo dobrodružné a veľmi dlhé. Moja malá sestrička to nevydržala pozerať do konca. Zdalo sa mi to až miestami veľmi vážne, témy ropovodov a vyhadzovania odpadkov. Zdalo sa mi, akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť o akú problematiku pôjde: putovanie dvoch kamarátov, korytnačky a ľudia, ľudia a znečisťovanie prírody alebo cesta za láskou. Čo mi asi najviac vadilo, je že naša malá korytnačka nemala stáleho priateľa pri cestovaní, tí sa menili príliš často a ja som nemala čas si obľúbiť poriadne ani jedného z nich. Ale hudba bola tak akurát. Je to priemerná detská rozprávočka.55% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Těžko se rozhodnout, jak film ohodnotit, respektive tápu mezi 3-4*. Animace nádherná, postavičky roztomilé a zábavné, ovšem příběh trochu slabší, ale tak je to pohádka, tam to prostě musí končit přes různé nepříjemnosti šťastně. Podle mě ale ukazoval lidi až v moc dobrém světě. Nejlepší postava? Jednoznačně želva Věra a v závěsu za ní ten kocour :) ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama