Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se z těchhle čtyř žen mohly stát taková symboly a celebrity a jak mohl být ten seriál tak oblíbený, tedy pokud je natáčený stejným způsobem. Za vzory se zde dávají naprosto nemožná individua, která nejsou schopna vést jakékoli vztahy, alespoň ve dvou případech (Carrie a Samantha), ale přesto jim všechno vychází. To je skoro neuvěřitelné. Ne, tohle už nikdy více. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Najlepšie to vystihol Ricky Gervais na Zlatých Glóboch: "There were a lot of big films that didn't get nominated this year. Nothing for Sex And The City 2. I was sure the Golden Globe for special effects would go to the team that airbrushed that poster. Girls, we know how old you are. I saw one of you in an episode of Bonanza." :D ()

Reklama

Bubble74 odpad!

všechny recenze uživatele

Vařila myšička kašičku na svým zeleným rendlíčku a pro lepší šmak přidala extra velkou porci houbiček. Pak to dobrodějka zanesla filmovým distributorům t.č. na odvyku do jejich kantýny. Ti se pořádně naštouchli a v jejich slastném opojení pak vyslali toto veledílo na velká plátna asi v domnění, že si na odumírající vlně dávných úspěchů ještě naposled namastí kapsu. Jiné vysvětlení, jak se v kinech cosi tak zoufalého mohlo zjevit nenalézám. Tam by mě na to nedostal nikdo ani heverem a neměla jsem záměr to zhlídnout vůbec, protože jsem byla znuděná už při prvním díle. Ale jelikož se to znenadání objevilo na našem včerejším dámském sedánku, nechtěla jsem být za prudičku a doufala, že jako kulisa v pohodlí gaučíku a se skleničkou vínka v ruce se to přežít dá. No, bylo to vo fous. Při projekci jsem měla hrůzou mžitky před očima, mé srdce filmového gurmána se párkrát utrpením zastavilo a lahvinky přede mnou mizely tempem přímo bleskovým. Když se teď zamyslím, tak už ani nevím, jak to vlastně dopadlo. A jsem za to vděčná. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Návrat Carrie,Samanthy,Mirandy a Charlotty. A samozřejmě ve velkém stylu. Tentokrát všechny utíkají od svých problémů z New Yorku do Abu Dhabi,kde si užijí hodně zábavy, nakoupí nové boty a vyčistí si hlavu. Carrie vadí stereotypní manželství s Božským, které neprobíhá úplně podle jejích představ. Na arabských emirátech náhodou potká bývalého Aidana, díky kterému si uvědomí co vlastně chce,a tak se nakonec spokojeně vrací k Božskému. Samantha cestuje s kufrem plným hormonů, aby oddálila menopauzu a zároveň si chce nabrnknout dalšího chlapa do postele. Miranda řeší dilema syn versus práce a Charlotta se strachuje, že jí manžel podvádí s chůvou. Druhý film trochu vybočuje z řady právě tím, že se odehrává především v jiném exotickém kraji. To se mi na něm sice líbí,ale přeci jen..není nad New York:)Hlavně,jak už jsem zmínila u prvního filmu,postrádá to tu opravdovou sexandthecity atmosféru.. z přímočarého seriálu nabytého skvělými hláškami tak udělali duplikát romantických slaďáren.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní Sex ve městě je čistá romantická komedie. Nic velkého není na programu a aby to splnilo očekávání velkého biáku (a nešlo jen o další setkání s oblíbenými postavami kultovního seriálu), došlo pro změnu na dobrodružství v Abú Zabí. Carrie je vdaná, proto musí nutně zakolísat při náhodném setkání se svým oblíbeným ex, ale kouzlo Stalo se jedné noci (1934) ji naštěstí opět otevírá oči a pohádka s Bigem může  pokračovat. Tehdy se zdálo, že takto může celý fenomén usnout, ale za chvilku přispěchal nový (a výborný) seriál And just like that...  ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Zlaté maliny 2011: Nejhorší herečka v hlavní roli: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon; Nejhorší herecké obsazení; Nejhorší scénář - M. Night Shyamalan; Nejhorší prequel, sequel, remake. (Pepinec)
  • Penélope Cruz zmínila v interview s Ellen DeGeneres, že natočila svou cameo roličku za dvě hodiny, a že ji nabídka mihnout se v Sexu ve městě velice potěšila, jelikož je fanynkou Sarah Jessicy Parker i celého seriálu. (Karlos80)
  • Tento sequel vydělal za první víkend 31 miliónů dolarů (rozpočet 100 miliónů), zatímco první díl vydělal za první víkend 57 miliónů a jen z USA si odnesl celkem 153 miliónů. (pavlikv)

Reklama

Reklama