Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Vcelku dost velká hovadina na který mě bohužel nejvíc zaujal souboj světelnými meči. Přišlo mi že nic nebylo dotažený do konce, nebo do ňákýho extrému, což by tenhle film asi potřeboval. Proměna Efrona hopera na Efrona úzkokalhotáře byla hodně nijaká, jakož i jeho vztahy s lidma ve škole, a nakonec i jeho vztah s manželkou. Slabý, možná tam měli dát víc Hvězdnejch Válek :). ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem si připadala jako v Muzikálu ze střední, pak už jsme zůstali jen na té střední. A nebylo to špatný. Ne že bych smíchy poprskala obrazovku, to ne, ale nenudila jsem se. Dobrá scéna je, když má "nejlepší přítel" rande. Ta mě docela pobavila. Jinak jako vždy Matthew byl úžasný, sice v něm pořád vidím Chandlera, ale tady se to k němu celkem hodilo. A pak, po filmu, je zajímavý koukat chvíli na titulky obohacený obrázkovou přílouhou ;-) ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Celý život jsem nepříjemný, a teď bych rád udělal dojem.. Na taková místa vůbec nechodím, jsem blb !! Jsem blb, co dá sedm táců za Gandalfovu šedou hůl ze Dvou věží !!" - "Jo, to je opravdu trapné !! Gandalf Šedý byl přece jen v prvním díle, ve Dvou věžích se vrátil jako Gandalf Bílý.." ;) ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Je to blbé. Ani nevím, proč jsem si to v letadle pustil. Asi abych se přesvědčil, že to je tak blbé, jak jsem si myslel. Je. A ani to není vtipné. Snad jediné, co překvapilo, je pointa, vyznění filmu. Tedy že si Mike uvědomil, že se rozhodl správně a začal bojovat o svou ženu. To se mi líbilo. Jinak trága... 40% ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhoupával a také váhal zda 17 Again stojí za pozornost, už jen díky tomu, že Efrona jako herce nemám moc rád, ovšem dneškem musím konstatovat, že 17 Again je velice povedená komedie a velice zajímavý mix cestování časem. Z poloviny se jedná o romantický film a z druhé o trochu střeštěnou teenage komedii. A díky Elfímu cosplay jen přidávám o jednu hvězdičku nahoru. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film přepravován pod krycím jménem "Rewind". (duklak2)
  • Facky, ktoré Zac Efron (Mike O'Donnell) vo filme dostal, boli skutočné. (ČSFD)
  • Film je plný přímých i nepřímých odkazů na slavné sci-fi a fantasy filmy. Nejvíce pak na série Star Wars a Pán prstenů. (Sidarius)

Reklama

Reklama