Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (520)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hangover meets Back to the Future. Film, pri ktorom si často hovoríte veci ako "táto scéna mohla byť napísaná lepšie" a "tieto zvratky tam byť nemuseli". Na druhý deň sa pristihnete pri tom, že priateľom nadšene citujete najzábavnejšie running joky a dejové línie. A že to, čo vám tam nesedelo, bolo originálne a osviežujúce. Trampoty Crispina Glovera s motorovou pílou, výťahom a pluhom sú to najvtipnejšie, čo som v poslednej dobe videl. Skrátka a dobre, rýdze guilty pleasure ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát dvě hvězdičky, ale pak jsem si uvědomil, že na tom filmu není krom dvou tří vtípků nic vtipného. Jinak se jedná o hovadské orgie party ztroskotanců, v nichž zůstal dokonale nevyužit nejenom nápad s cestováním v čase ale také prostředí 80. let. A to je u filmu, který na tohle láká diváky, zřejmě špatně. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, poprvé jsem se zasmál až někdy okolo dvacáté minuty. CITÁT - Jakou barvu má Michael Jackson ? Ale to je asi tak vše. Vůbec se mi nelíbí myšlenka, kdy vypadaj mladě ale jsou vidět jako starci a ještě ke všemu maj staré myšlení. To mě nějak nesedí. Asi tři dobré rozhovory jinak zatím slabota. Trochu se to rozjede po větě CITUJI - Budeme si dělat co chceme. Možná trochu moc sprostý a taky pár nechutných scének ( třeba hulení ptáka ) Průměrné nebo spíš podprůměrné cestování časem. Víte co je Twittagra ? Proč bylo použito jméno Martina Navrátilová ve smyslu azbuky a ruské řeči ? Scénárista a ani režisér zřejmě nevědí, že Martina je češka a ne ruska. Tak jsem to dokoukal až do konce. Byl to velice rozporuplný konec. Závěrečný titulky jsou povedený. Velice nadupaný soundtrack. Nebudu se moc rozepisovat, tak snad jen jména některých skupin. Autograph, Perfect, Ken Tamplin, Cham Pain, Mötley Crüe, Scritti Politti, Poison, Talking Heads a další a další. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, u které jsem se perfektně pobavil a kterou jsem si náramně užil. Nebýt účasti mého velice oblíbeného herce Johna Cusacka, nevím, jestli bych měl vůbec snahu si tento film obstarat a kouknout se na něj, ale protože zde tanhle můj oblíbený herec hraje, neváhal jsem ani na okamžik, film jsem si zakoupil a podíval se na něj a výsledek je takový, že jsem samozřejmě velmi nadšený. Mělo to zajímavý nápad, bylo to vtipné, bylo to originální, bylo to zajímavé, bylo to fajn. A ten look 80. let, to byla velice příjemná retro výprava zpátky do minulosti, kdy Michael Jackson byl ještě černoch, kdy lidi poslouchali hudbu ve walkmanech a kdy jsem ještě nebyl na světě. A proto vnímám námět tohoto filmu jako velice nápaditý, stálo za to se na tenhle film podívat, rozhodně svého času s tímto filmem stráveným nelituji. A ten konec, to už byla jen taková třešnička na dortu ("Je špatné využít znalosti budoucnosti k osobní prosperitě a zbohatnutí?"), kterou jsem si vychutnal. Jako vždycky skvělý Cusack je doplňován kvalitními hereckými výkony v podání ostatních herců, obzvláště Rob Corddry dokazuje, že má komediální talent, a jeho výkon je snad dokonce v tomto filmu nejlepší ze všech. Ve vedlejší roli potom samozřejmě potěšil Chevy Chase. Tahle komedie si ode mne vysloužila čtyři hvězdy a rozhodně jsem ji neviděl naposledy. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zhruba do půlky překvapivě v pohodě, pak už ta zábava šla z kopce dolů. Což je zajímavý, člověk by řekl že ta pravá sranda vypukne až co ti čtyři ptáci vylezou z výřivky na zimních radovánkách v roce '86... No každopádně jako celek je to celkem ucházející komedie o navrácení se v čase zpátky tam, kde ještě život nestál za úplnou hovnosračku. Říkám, ujde to. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)

Reklama

Reklama