Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (520)

Torision 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt bavilo! Sice to nemělo moc co do originality, ale bylo to maximálně zábavný. Mam rád filmy o cestování v čase a taky povedený crazy komedie a tohle se podařilo skloubit. Už se těšim, až se za dvacet let budou dělat filmy o cestování časem do 00s, abych tam úplně všemu rozuměl a všemu se mohl kompletně zasmát. Ale i osmdesátkový mulletty jsou fakt pecka. :-) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Občas trochu nuda, ale taky jsem se několikrát pořádně zasmál! Hlavně jednoruký hotelový sluha má docela povedené zápichy....a taky štěstí. No, ústřední čtyřka kamarádů je vcelku fajn, ikdyž J. Cucák se mi do role komika moc nahodí, ale snažil se. Ostatní si udrželi své standardy. Nápad časoprostorové vířivky je sice ujetý a v mnohém HTTM vykrádá jiné komedie, jde o osvěžující překvapení v tomto horkém létě. Dá si někdo Černobyl? 70% ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jsem staromódní, když mi tento humor nepřijde vtipný? Šťourání se v psím zadku, či pozvracet veverku bývalo vtipné před několika lety, když se povolila uzda tolerantnosti a bylo to něco nového, ale opakovaný vtip není vtipem! Pár vtipných momentů se najde, ale příliš málo na to, abych byla tolerantní já. Fuj, už nikdy víc. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tady nejde ani tak o nostalgickou poctu 80. létům, ale o hodně ulítlou bromance partičky ztroskotanců, kterou navíc plně docením až budu v jejich věku. V záplavě fekálií občas vyplavou i nějaká ta životní moudra, nad jejichž pravdivostí nelze spekulovat. Kdyby si je ti idioti, co mě denně předjíždí ve 120 v obci, protože by mohli přijít o 5 minut déle do práce nebo na obchodní schůzku, uvědomili dříve, než jim život definitivně proteče mezi prsty, tak by se nám všem žilo líp a konečně by zmizela vlajková loď českého kapitalismu, zarudlý fotr od nasrané rodiny. #ZARUDLÍ_FOTŘI_ČR ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vypla jsem mozek, nezkoumala jsem motýlý efekt do detailu, jako to dělám u vážně myšlených filmů a bavila jsem se až trestuhodně. Podle mě jedna z nejlepších komedií, jakou jsem v poslední době viděla a ikdyž dost připomíná Pařbu ve Vegas, líbila se mi přece jen o něco víc. Tenhle film si ráda čas od času užiju znovu. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)

Reklama

Reklama