Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jednou v kině jsem na tohle viděl trailer a i přes můj odpor k Zacovi jsem si tenkrát řekl, že by to mohla být dobrá oddychovka, kterou si musím sehnat. Měl jsem pravdu, mohla to být dobrá oddychovka… Tohle je ale těžká nuda, která je ještě ke všemu okořeněna stupidními mentorskými kecy, při kterých jsem vyhlížel, kdy že se objeví Eric Camden (to je pastor ze Sedmého nebe, pro nezasvěcené) a začne zpívat chvalte Boha. Při dvou scénách se na mé tváři vyloudil náznak úsměvu: Boj se světelnými meči a fackování Zaca Efrona. Ale co mě překvapilo ještě víc, a dost nepříjemně, bylo, že ani Matthew Perry tento film nijak nezachraňuje, spíše vypadá, že mu bylo jasné, do čeho jde. Inu, i on musí platit nájem. Fakt jsem od tohohle nečekal nic, resp. nečekal jsem nic víc, než průměrnou komedii, ale když se ani tohle nesplnilo, tak jsem byl fakt naštvaný. Dvě hvězdy z lítosti k Mattheowi, za pár krásných žen a ty dvě scény, které jsem uvedl. Více ani ťuk. A Zac mi potvrdil, že nedokáže utáhnout ani komedii. Fakt ne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Poměrně sympatická komedie s energií sršícím Zacem Efronem, kterému to jde stejně dobře v tanečních číslech i v kreacích s basketbalovým míčem. Ovšem mohlo být ještě líp kdyby si to tahle komedie sama nekazila svým častým moralizováním o rodinných hodnotách a trapnou předvídatelností jak to celé dopadne. A přitom v některých nemorálních momentech je tenhle film skvělý, ale pak se to hned pokazí nějakou nehodící se scénou, která dost narušuje jinak plynulý chod událostí. Týká se to hlavně scén s Mikeovým kámošem (otravný Thomas Lennon ) ve kterých se různými metodami snaží sbalit atraktivní ředitelku místní střední školy. Tyto scény jsou nejen trapné a nevtipné ale hlavně sem vůbec nazapadaly a nevím koho napadlo je sem zakomponovat. Jinak má ale film slušný spád, Efron je výborný tahoun a dá se říct, že svým výkonem všechny zastínil včetně Matthewa Perryho, který hraje jeho starší verzi životem zklamaného muže, který ovšem nakonec zjistí, že má skvělou rodinu jen si to předtím neuvědomoval, jeho žena stáhne žádost o rozvod, rodinné vztahy se urovnají a pohádky, pardon komedie, je konec. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

65% Byl jsem zvedavej, kdo je to ten Zac, ze kteryho vsechny pubertacky silej. Muzikal ze stredni jsem fakt videt netouzil, tak jsem sahnul po komedii se starym dobrym Chandlerem z Pratel. Negativni zjisteni bylo, ze Matthew Perry sice hraje hlavni roli, ale ta je vetsinu filmu prevtelena do Zaca, takze se vyskytuje jen chvili na zacatku a na konci. Pozitivni zjisteni bylo, ze Zac Efron neni nagelovanej slizoun, jak jsem cekal, ale celkem sympatak, kterej si umi udelat srandu sam ze sebe a nejde mu uprit ani trocha toho komedialniho a hereckyho talentu. Takze sumasumarum slusna komedie na tisickrat ohrane tema s miliokrat ohranym moralnim ponaucenim, ktera v nedeli dopoledne, kdyz prsi, urcite zabavi. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Vrátila som sa práve z anfíku. Pre mňa je obrovský zážitok, zakaždým, keď vidím film v kine. Preto sa to odrazí na mojom hodnotení. V poriadku soundtrack, pekný scenár, humor na mieste, basketbalové triky a Zac Eferon ako hráč, boli výborné.Príbeh bol v poriadku, len málo rozvinutý.Za týmto však zaostáva sklamanie, myslela som, že Zac konečne ukáže, že vie hrať. Ale opäť to bolo to isté. Čakala som, že sa bude pohybovať rovnako ako Mattew Perry, no nedočkala som sa. Výsledné hodnotenie je len vďaka tomu, že som z frajera Zaca Efrona mimo(treba mi to odpustiť), a že som to videla na veľkom plátne 75%. Nezaručujem zmenu po druhom videní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto je taká tá komédia, pri ktorej propagácii si poviete, že ju nikdy v živote nechcete vidieť. Potom ale ide náhodou v televízii, vy ste napríklad v robote, ako ja, kde som zrovna mal možnosť niečo pozerať a nič iné nešlo. Bolo to už dávnejšie. Takže komédia je to celkom slušná, vkusná, bez zbytočného tlačenia na pilu. Ale pre aspoň trochu náročnejších divákov úplne zbytočná. Cieľová skupina je niekde inde, tak jej takéto filmy radšej prenechajme. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Mike) zavolal Matthewa Perryho (dospelý Mike) na pomoc v napodobnení niektorých jeho pohybov a výslovností. (Zdroj: ČSFD)
  • Facky, ktoré Zac Efron (Mike O'Donnell) vo filme dostal, boli skutočné. (ČSFD)
  • Keď si Scarlet (Leslie Mann) prezerá v starej ročenke fotku Mika (Zac Efron), môžeme na krátko zbadať aj jej fotku. Jej rodné meno je Porter. (odmocnina)

Reklama

Reklama