Reklama

Reklama

Ozvěny mrtvých

  • Thajsko Winyan Loke Khontai (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ming ve věku 15-ti let byla pronásledována duchem, od kterého se snažila uvolnit. Později poznává mladého lékaře Budda, který objevuje spojení mezi duchem a jejím mrtvým otcem. Doktor tvrdí, že otec dívky byl zavražděn a snaží se doručit pravdu o své smrti… (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Uvod filmu nesmierna nuda, po dalsej polhodinke stale ta ista nuda a aj na zaver filmu, akoze ducharskeho filmu na azijsky sposob som znova pocitil nudu. Nic som vo filme nepostrehol mojim zrakom, aby som sa nejakeho, co i len najmensieho zaberu na duchov bal. Vsetko je to nejake psycho a nejako cudne pozliepany hybrid ducharciny, ktory skor patri na smetisko toxickeho odpadu. ()

Deratizer odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude taková nějaká pecka, jako je horor Ozvěny mrtvých z roku 1999 s Kevinem Baconem, ale ani omylem. To je tak strašně nezáživný a nudný film, že to snad hůř už nejde. V ději jsem měl totální chaos a zmatek a s touto stopáží byl pro mě nadlidský výkon tohle dílo dokoukat bez problému do konce. Těžkej odpad. ()

Reklama

Macejko odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší "horor", aký som mal kedy možnosť vidieť. Totálna režijná bezradnosť skrývajúca sa za rádoby umelecké vizuálne vychytávky a strihy, ktoré majú vyvolať dojem ťažkého umenia. Je to ale iba samoúčelná otravná hovadina, maskujúca stupiditu a ohranosť námetu a demenciu scenára. Nesympatická dvojica "hrdinov" (ubľačaná hysterická bruneta a emo šampón s bolesťou v duši) prenesú iba minimum dialógov, ale aj to málo vás otrávi ako málo čo. Prvú hodinu som sa iba bezradne brodil v nepochopiteľnej zmäti obrazov a kecov, ktoré mali byť dejom. Potom som rezignoval a dobre som urobil, pretože človeka, ktorý by sa snažil dej pochopiť a možno aj precítiť (ak sa niekto taký v súvislosti s týmto filmom nájde) musela záverečná "pointa" doslova a dopísmena nasrať. Vyhnite sa tejto thajskej úbohosti veľkým oblúkom, špeciálne ak čakáte hororové majstrovstvo typu Nenávisť. Pretože nie je šikmooký ako šikmooký. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ještě aby mě chodili navštěvovat přízraky mrtvých a mluvila bych s nimi. To už bych se definitivně zbláznila a hledala si teplý pokojíček na druhém břehu Vltavy, protože by mi stejně nikdo nevěřil. Všichni by si akorát říkali, že už jí z toho účetnictví hráblo. Ming s nimi také umí mluvit. Je jakési médium, zprostředkovatel, prostředník. Její pomoc vyhledávají různí lidé. Jednoho dne potká mladíka Budda, ohledávače mrtvol. Budd požádá Ming o pomoc při objasnění vraždy otce. Oba dva začnou pronásledovat duše mrtvých, které usilují o jejich životy. Celý spletitý příběh nám postupně odhaluje minulost Ming a Budda. S atmosférou filmu se tvůrci nedokázali poprat. Chvílemi se dařilo navodit dokonalou atmosféru strachu a to hlavně díky hlavní hrdince. Strach byl potom vystřídán nudou a nelogičností. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Mám rád lekačky ve spojení s úderným audiovizuálem, leč tato forma narace u duchařského horroru nesmí přejít do chaotické onanie na úkor přehlednosti děje. Nepopírám, že ve Spiritual Worldu se mi některé horrorové scény hodně líbily, ale jako celek jest únavným dílem, ve kterém se rychle stříhá, pořád něco duní a divákovi je to postupně šumák. 5/10 ()

Reklama

Reklama